Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

Σαρακοστιανό το σημερινό πρόγραμμα!!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους και καλή Σαρακοστή!!!

Άλλο ένα Σαββατοκύριακο, αφήσαμε πίσω μας και κρίνοντας από τα αποτελέσματα, ήταν από αυτά που χαρακτηρίζονται ως πολύ καλά για παίκτες του στοιχήματος. Ειδικά το Σάββατο, κύλησε σε πολύ λογικά πλαίσια με το σύνολο σχεδόν των φαβορί να επαληθεύονται.
Η χθεσινή μέρα ήταν ελαφρώς κατώτερη των προσδοκιών των παικτών, αλλά και πάλι δεν πρεέι να έχουμε κανένα παράπονο.


Εμείς από εδώ είχαμε 2 δελτία - προτάσεις, να μας οδηγούν στο Ταμείο το Σάββατο και άλλο ένα χθες. Υπήρχαν και άλλα δελτία τα οποία όμως χάθηκαν από ένα παιχνίδι στις λεπτομέρειες.

Για σήμερα, καταρχήν το πρόγραμμα έχει λαγάνες, ταραμοσαλάτες, ελιές , χαλβά και θαλασσινα με τα καλαμαράκια να τα βρίσκουμε σε πολύ καλή απόδοση την οποία και θα πρέπει να τιμήσουμε δεόντως.

Κατά τα λοιπά, για όσους θέλουν ζόρι ζονάρι να ασχοληθούν με τον στοιχηματικό νταλκά, να σας πω πως είναι μια ιδιαίτερα δύσκολη στοιχηματιή ημέρα με 8 αμφίρροπα παιχνίδια στο Ελληνικό κουπόνι, που δύσκολα πιάνονται από όπου και να τα δει κανείς.

Ας τα πάρουμε όμως με την σειρά.

Ξεκινώντας από την
Superliga, Turkey, έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι ανάμεσα στην Μπούρσασπορ και την Τραμπζονσπορ, με την προϊστορία στα 3 τελευταία παιχνίδια να είναι υπέρ των γηπεδούχων με 2 νίκες και μια ισοπαλία. Σε όλα τα παιχνίδια έχουν μπει εκατέρωθεν γκολ. Πρώτο σημείο η ισοπαλία και μετά το Goal/goal.

Στην
2. Bundesliga, Germany, έχουμε το παιχνίδι ανάμεσα στην Ντούισμπουργκ και την Καϊζερσλάουτερν. Πιστεύω πως η ισοπαλία δεν θα χαλάσει τους φιλοξενούμενους και γι αυτην θα πάνε αρχικά, μια και έχουν αρκετή διαφορά στην βαθμολογία, από τις ομάδες που ακολουθούν.

Στην
Ligue 2, France, έχουμε την παραπαίουσα Ναντ, να παίζει εκτός έδρας στο Στρασβούργο, το οποίο τελευτάια φαίνεται πως άρχισε να βρ΄σικει τα πατήματά του. Εδώ θα πάμε με τον άσσο και το goal/goal.

Στην
League One, England, ντεφορμέ τις τελευταίες αγωνιστικές η Μπρίστολ Ρόβερς και με αρκετές απουσίες σήμερα, με μόλις μια νίκη στις τελευταίες 6 αγωνιστικές. Αντιμετωπίζει την Τσάρλτον στην έδρα της, η οποία έχει μια ήττα στα τελευταία 6 παιχνίδια και 5 στα 6 Goal/goal. Ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να πλησιάσουν την δελυτερη Λιντς, που στραβοπάτησε το Σάββατο φέρνοντας ισοπαλία εκτός έδρας με 1-1. Στο διπλό το παιχνίδι με goal/goal.

Στην Serie B, Italy, κατηφορίζει το διπλό της Τριεστίνα στην έδρα της Σαλερνιτάνα και θα πάμε και μεις μαζί.

Στην
Primera Division (Liga BBVA), Spain, θα πάμε με το διπλό της Μαγιόρκα και το Goal/goal.

Στην
Liga Sagres, Portugal, πολλές πιθανότητες για το διπλό η Γκιμαράες στην έδρα της Ναβάλ, η οποία δεν σκοράρει με τίποτα. Στο Χ2 με under 2.5 goals.

Στην
Clausura, Argentina, πολύ φορτσάτη ξεκίνησε η Αρχεντίνος Τζούνιορς και σήμερα αντιμετωπίζει στην έδρα της, τη Νιούελς Ολντ Μποίς, η οποία την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε στην έδρα της την Μπόκα Τζούνιορς, αλλά στη συνέχεια μεσοβδόμαδα, αποκλείστηκε από την Έμελεκ και την συνέχεια του Copa Libertadores. Στην ισοπαλία με goal/goal το παιχνίδι.

Από τα παραπάνω μπορούμε να καταλήξουμε στα εξής δελτία - προτάσεις για σήμερα.

1η πρόταση :

RC Strasbourg - FC Nantes : 1 (1.85) (OK)
Salernitana - Triestina : 2 (2.50) (OK)
Bristol Rovers - Charlton Athletic : 2 (2.20) (NO)

Η απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 10.175 στην Bet365.

2η πρόταση : (PAID)

Bursaspor - Trabzonspor : X (3.20) (OK)
MSV Duisbourg - FC Kaiserslautern : X (3.30) (OK)
Naval - Vitoria Guimaraes : X (3.00) (OK)
APEP Pitsilias - A.P.O.E.L. (Bunker) : 2 (1.30) (OK)
Argentinos Juniors - Newell's Old Boys : X (3.30)
CD Tenerife - RCD Mallorca : 2 (2.60) (NO)

Ζητάμε 3άδες και 4άδες από τα 5 ζητούμενα.

3η πρόταση :

RC Strasbourg - FC Nantes : goal/goal (2.00) (NO)
Bursaspor - Trabzonspor : goal/goal (1.66) (OK)
Bristol Rovers - Charlton Athletic: goal/goal (1.75) (OK)
CD Tenerife - RCD Mallorca : goal/goal (1.80) (NO)

H απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 10.458 στην Bet365.

Kαλή επιτυχία σε όσα από αυτά επιλέξετε!!

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).