Κυριακή, 5 Οκτωβρίου 2008

Απολογισμος Σαββατου..

Καλη σας ημέρα...
Ανάμικτα τα συναισθηματα απο την χθεσινη μέρα, μια που το απογευμα κυρίως, έσπασαν πολλα κομβικα σημεία, αλλα ταυτοχρονα στα εκτός ΟΠΑΠ παιχνίδια με 9/14 σωστες προβλέψεις ήταν αυτες ικανες να δέσουν σε 2 δελτια και να μας οδηγησουν σε ταμεια.
Επίσης το βράδυ πέρασαν σχεδόν όλα τα σημεια που ειχαν πονταριστει, όπως η Μαρσειγ, η Βιγιαρεάλ, η Μπαρτσελόνα, η Γκενκ , η Ιντερ, η Τουλουζ, Λιλ, η Παλμέιρας , η Λανούς και η Κολόμπους. Αυτα από μόνα τους ηταν ικανα να οδηγησουν λογικα πολυ κόσμο στο Ταμειο όπως και τον συντακτη του blog!!
Θα ακολουθησει μελετη των σημερινων παιχνιδιων και όπως παντα γυρω στις 13.00 με 13.30, θα ανεβασω τη στηλη με τις εκτιμησεις της σημερινης μερας...
Γεια προς το παρον...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).