Τρίτη, 7 Οκτωβρίου 2008

Για βελόνια στ' άχυρα, ψαχνουμε σήμερα...

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους!!

Φτωχό το πρόγραμμα φίλοι μου σήμερα, με Johnstone Paints Trophy και Conference στην Αγγλία, 2 παιχνιδια απο τη Β' Σουηδίας και από ένα ξεχασμένο, Πορτογαλλικο και Ιρλανδικό παιχνίδι Πρωταθλήματος. Εκτός των παιχνιδιών του ελληνικού κουπονιού, υπάρχουν επίσής παιχνίδια κυπέλλου στην Πολωνία, την Ουαλία και Πρωτάθλημα στην Βόρεια Ιρλανδία και στη Β' Βραζιλίας, χωρίς όμως να παρουσιάζουν κάτι το ελκυστικό από όπου και να τα ψαξεις.
Ημέρα αποτοξινωσης λοιπόν η σημερινή και μόνο για όσους επιθυμουν να κρατηθουν σε φόρμα και να μη χάσουν επαφη με το "άθλημα" θα σας παρουσιασω καποιες προτασεις. Παμε λοιπον να δουμε μερικα σημεία στα οποία μπορουμε να σταθούμε ποντάροντας όσο η αξία ενός καφε και τιποτε παραπανω... έχουμε λοιπον:

Oergryte - Enkoping : 1 & over 2,5 goals
(4-2) (ΟΚ) & (ΟΚ)

Polonia Warsawa - Lodzki SK LodZ : 1
(1-0) (ΟΚ)

Crawley Town - Forest Green Rovers : over 2,5 goals (2-2) (ΟΚ)

Northwitch Viktoria - Kidderminster Harriers : over 2,5 goals (1-1) (ΝΟ)

Barrow - Burton Albion : Χ2 & over 2,5 goals (0-0) (ΟΚ) & (ΝΟ)

Eastbourne Borrow - Kettering Town : 2 (1-2) (ΟΚ)

Stevenage Borrow - Mansfield Town : over 2,5 goals (3-2)
(ΟΚ)

Vitoria Setubal - Maritimo Funchal : Χ & under 2,5 goals (0-2) (ΝΟ) & (ΟΚ)

Αυτές ειναι φίλοι μου οι προτασεις μου για σήμερα σας εύχομαι να επιλεξετε αυτά τα οποία θα σας οδηγησουν ταμείο, μια που με τα ποσοστα μας να τρέχουνε με ρυθμους του 65% κατά μεσο όρο είναι σχεδόν σιγουρο, ότι θα περάσουν πολλα από αυτα.
Για αλλη μια φορα όμως επαναλαμβανω, ότι επειδη οι σημερινες επιλογές είναι ελάχιστες ανά την υφήλιο και όχι μόνο στο ελληνικό κουπόνι, οι μπουκ μας την έχουν στημένη ,¨με το δίκανο στην γωνία", οπότε θέλει προσοχή γιατι σίγουρα θα μας τουφεκίσουν, η μαγκια μας θα είναι να αποφύγουμε το βόλι τους.

Καλη σας επιτυχία....Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).