Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2008

Στην αναμονή του νέου κουπονιού...

Καλησπέρα σε όλους και καλή εβδομάδα!

Στην αναμονή λοιπόν του νέου κουπονιού, καθώς πέρασε και αυτο σαββατοκύριακο, ελπιζω με θετικό πρόσημο για όλους σας. Αύριο μας έρχεται το νέο κουπόνι του τριημέορυ, του οποίου το βάρος θα πέσει και πάλι όπως και το Σαββατο στους αγώνες των Εθνικών Ομάδων, για τα προκριματικα του Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής.
Στα σημερινά λιγοστά παιχνίδια, όπως άλλωστε γίνεται καθε Δευτέρα, αξίζει να σημειώσουμε τα παρακάτω:

α. Στο παιχνίδι της Καστοριάς με τον Πιερικό, εχουμε σε σχέση με το πρωι σημαντική άνοδο στον άσσο ο οποίος από 2,15 (2,00 στον ΟΠΑΠ) σκαρφάλωσε στο 2,70 με αντίστοιχη πτώση της ισοπαλίας στο 2,85 και του διπλου στο 2,60.

β. Στη Β' Σουηδίας η Χακεν που ο ασσος της χθες είχε 1,67 (1,50 στον ΟΠΑΠ), κατηφόρισε πριν λίγο στο 1,40).

γ. Στο παιχνιδι της Λαντσκρόνα, έχουμε αντίστρφες αποδόσεις με το εξωτερικό, όπου δίνεται φαβορί, έστω και οριακά με 2,30 η γηπεδουχος ,ενώ το διπλό έχει 2,70.

δ. Τα ίδια ισχύουν και για το παιχνίδι της Νοτς Καουντι με τη Μπρεντφορντ με τον άσσο να έιναι στο 2,40 και το διπλό στο 2,60.

ε. Επίσης υψηλές αποδόσεις υπάρχουν στους άσσους της Αλμπινολέφε με 1,95 και Σίριους με 1,95 έναντι του 1,70 στους άσσους και των 2 παιχνιδιών στο ελληνικό κουπόνι, κάτι που φανερώνει πως δεν είναι και τόσο εύκολο να επικρατήσουν οι γηπεδουχοι.

Αυτά όσο αφορα τη διακυμανση των αποδόσεων σήμερα και να σας πληροφορίσω κάπου εδώ πως όταν διαπιστωνω διαφορές των αποδόσεων του ελληνικου κουπονιου με το εξωτερικό, θα σας τις αναφέρω, όσο το δυνατον πιο έγκαιρα.

Πάμε τώρα να δουμε καποια παιχνίδια (από σήμερα δίπλα από καθε παιχνιδι θα σας βαζω και τον κωδικό του στο ελληνικό κουπόνι, προκειμένου να σας διευκολύνω στην εύρεση του, ειδικα το σαββατοκυριακο που τα παιχνιδια ειναι παρα πολλα):

342. Καστοριά - Πιερικός : X & under 2,5 goals (OK) & (OK)
344. Λανστκρονα - Ανγκελχολμς : X2 & goal/goal (OK) & (OK)
345. Σίριους - Γιονσεπινγκ : X & goal/goal (OK) & (OK)
346. Χάκεν - Μιάλμπι : 1 & goal/goal (OK) & (OK)
347. Λανς - Γκινγκαμπ : 1 & goal/goal (OK) & (NO)
348. Νοτς Καουντι - Μπρεντφορντ : X & goal/goal (OK) & OK)
349. Μπερτον - Μανσφιλντ : 1Χ (OK)
350. Αλμπινολέφε - Πίζα : goal/goal (OK)

Αυτά για σήμερα. Σε ότι επιλέξετε από αυτα, καλή σας επιτυχία!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Πασχάλη και καλά κέρδη σε όλους!
Γιάννης

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).