Κυριακή, 19 Οκτωβρίου 2008

Σήμερα έχουμε το δευτερο ημίχρονο!!

Καλημέρα σε όλους!!

Σε γενικές γραμμές πολυ καλα εξελίχθηκε το πρώτο ημίχρονο του σαββατοκυριακου, τα περισσότερα σημεία πέρασαν, εμείς σε αυτά που προτείναμε έιχαμε τελικά, 52 στα 85 που επαληθεύτηκαν, με ποσοστό 61,2%. Συνεχίζει δε, να εντυπωσιάζει η επιτυχία στο ειδικό στοίχημα (goal/goal) με χθεσινό ρεκόρ 12 στα 14.Πολλά σημεία στα οποία στηρίχτηκε ο κόσμος πέρασαν, όπως και πολλα ειδικά στοιχήματα, αντι του (1Χ2), τα οποία πολλές φορές μας βοηθούν να αποφύγουμε τις κακοτοπιές.
Για σήμερα έχουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια των πρωταθλημάτων ανά την Ευρώπη, γνωστών και άγνωστων και σε κάποια αυτα θα στηριχτούμε για να μας οδηγησουν και πάλι στον "Δρόμο του Ταμείου".
Μετά την αξιόλόγηση των ειδικών συνθηκών του καθε παιχνιδιου, θα επανέλθω με προτάσεις λίγο πρις τις 13.00 (GMT +02.00), το μεσημερι.
Μέχρι τότε να έχετε ένα όμορφο Κυριακάτικο πρωινο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).