Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2008

Νέα εβδομάδα με πολυ ενδιαφέρον!!

Καλημέρα σε όλους και να έχουμε μια καλη, αποδοτικη και κερδοφόρα στοιχηματικά, εβδομάδα!!

Σε χαλαρούς ρυθμούς θα κινήσει η σημερινη μέρα, ίσα ισα για να κρατιομαστε σε φόρμα, ενόψει του καυτου τριημέρου που θα ξεκινήσει απο αύριο μέχρι και την πέμπτη, για να ξεκινήσει και πάλι από την παρασκευη, το επόμενο τριήμερο και παει λέγοντας.
Οπως καταλαβαίνεται θα κινηθούμε σε φουλ ρυθμούς το επόμενο 6ήμερο, οπότε η σημερινή μέρα ενδείκνυται για χαλάρωμα και μόνο.
Κάνοντας έναν απολογισμό για τη χθεσινή μέρα, έχω να σας πω τα εξής, παίρνοντάς τα με τη σειρά.
Στα παιχνίδια εκτός ελληνικού κουπονιού, δυστυχώς δεν τα πήγαμε καθόλου καλα.
Στα υπόλοιπα παιγνίδια, που ήταν και το κυρίως μενου όλων όσων ασχοληθήκαμε χθες με το στοιχημα, κινηθήκαμε σε ποσοστά επαλήθευσης αυτών που προτείναμε γύω στο 60%, εγω θα το χαρακτηριζα μέτριο, αλλά έχω να σας πως το παρακάτω.
Μου έχει τύχει πολλές φορές να έχω πιάσει ποσοστα επαληθευσης πανω απο 90% και να μην παω ΤΑΜΕΙΟ, εγω προσωπικά, αλλα και φιλοι και αλλες φορές με επαληθεύσεις γυρω στο 50%, να παμε 2 και 3 και 4 ταμεια, μεσα σε μια μερα. Για όλα αυτά ευθύνται η ΄σωστη ή όχι "χημεια" και το πόσο έχουμε καθαρο μυαλό την ωρα που στηνουμε ένα δελτιο. Βέβαια αυτο δεν είναι κατι το καινουργιο, όλοι όσοι με διαβάζετε άλλωστε το ξέρετε αυτό, απο ποροσωπικη εμπειρια.
Χθες λοιπόν, καταρχην πέρασε η βασικη μας προταση με τα 4 παιχνιδια που προτείναμε και με μικρη σχετικά αποδοση 3,714, αλλά η ουσία είναι ότι πέρασε και μας πληρωσε. Ελπίζω καποιοι απο εσάς να το είχατε επιλέξει σαν ένα απο τα δελτια που παιξατε χθες.
Στον χθεσινό προλογο και πριν την αναλυση ειχα γραψει, πως θα κυνηγησουμε καποιες μεγαλες αποδοσεις, είτε με ενα σημειο ειτε με καλυψη και διπλη ευκαιρία.
Τέτοια σημεία σαν αυτά που περασαν χθες ήταν η Ουντινεζε, η Ασσιρισκα, το αμβουργο, η Χαλ, η ΙΝΤΕΡ Τουρκου, η Κρουζέιρο, η Ιντερ και η Μαρσέιγ. Οπότε όπως καταλαβιανετε απο αυτο έμεινα απόλυτα ικανοποιημενος. Επίσης πέρασαν και πολλα μικρα όπως η Μιλαν , Σιβασπορ, η Καβαλα (και ειδικά το οβερ 2,5 αυτης), η Σαλτσμπουργκ, η Μπρυζ, η Χανσα και πολλά ακόμη.
Εκεί που δεν τα πήγαμε καθολου καλα χθες ήταν στις ισοπαλιες, όπυ οι περισσοτερες χαθηκαν για ενα γκολ, καθώς και το ειδικό στοιχημα που τοσο καιρο αριστευαμε, με την επιλογη gola/goal.
Ετσι ειναι ομως το στοιχημα και οι ρποβλεψεις, δεν μπορεις καθε μερα να εισαι μεσα, όσο καλα και αν εχεις μελετησει ενα παιχνιδι.
Αυτα όσο έχει να κανει με τον απολογισμό τον χθεσινο.
Για σήμερα υπαρχουν καποια παιχνιδια, εκτός και εντός ελληνικου κουπονιου, θα προσπαθησουμε να τα αναλυσουμε και θα σας παρουσιασω τις εκτιμησεις και προτασεις μέχρι τις 17.00 (GMT +O2.00).
Μέχρι τότε να εχετε μια πολυ καλή ημερα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).