Τρίτη, 21 Οκτωβρίου 2008

Πανδαισία θεάματος!!!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους!!

Πανδαισία ευρωπαϊκού ποδοσφαιρικού θεάματος απόψε και αύριο, αλλα στοιχηματικά θέλει μεγάλη προσοχή καθόσον τα θεωρητικά φαβορί προσφέρονται σε εξευτελιστικές αποδόσεις εντός και εκτος των συνόρων και οι αμφίρροπες αναμετρήσεις είναι μεταξύ μεγαθηρίων του Ευρωπαϊκού ποδοσφάιρου κάτι που αποθαρύνει καθε προσπάθεια πρόβλεψης.

Εμεις από εδω, θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε όσο πιο σωστα γίνεται το καθε παιχνίδι χωριστά, και να καταληξουμε σε σωστές εκτιμήσεις.

Εκτος όμως απο CHAMPIONS LEAGUE, υπάρχει σήμερα και πλήρης αγωνιστική στις μικρες κατηγορίες της Αγγλίας καθώς και μερικά σκόρπια παιχνίδια απο Σουηδία, Β' Ιταλίας και COPA SUDAMERICANA, ενώ και εκτός ΟΠΑΠ, υπάρχουν παιχνίδια για το κύπελλο της Σλοβακίας και της Ουγγαρίας.

Μετά την αναλυση και των τελευταιων στοιχείων των ομάδων, θα ανεβάσω τις εκτιμήσεις μου, γύρω στις 5 το απόγευμα.

Καλό σας μεσημέρι!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).