Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2008

Στοίχημα χωρίς "μπόμπες", δεν έχει ουσία, όσο και αν μας ποναει!!!

Καλημέρα φίλοι μου!!!

Αυτον τον τίτλο διάλεξα για σήμερα, σαν απολογισμό της χθεσινής μέρας και πρωίμιο για την σημερινή, αν και τελικά ακόμη αναρωτιέμαι, πλην 2-3 περιπτώσεων που όντως ήρθαν τα πάνω κατω, αν υπήρχαν τελικά χθες "μπόμπες", ή απλά ήταν αλλοι οι παραγοντες που καποια αποτελέσματα δεν ήρθαν όπως τα περιμεναμε (χρησιμοποιώ αυτο το ρήμα και οχι καποια άλλη έκφραση, όπως..." ανάποδα αποτελέσματα).

Και το λέω αυτό, γιατι τελικά είναι πολύ σημαντικός παράγοντας το " μεταλλο " μιας ομάδας σε τέτοιο βαθμό που μπορει να υπερκεράσει και τις απουσίες και την τρέχουσα φόρμα και την παράδοση και πολλά άλλα. Αυτο συνέβη χθες με 3 ομάδες. Τη Μπαγιερ, τη Γιουβέντους και την Αρσεναλ. Η ανύπαρκτη Μπαγιερν της Μπουντεσλίγκα, νίκησε την ανύπαρκτη στα ευρωπαϊκά κύπελλα Φιορεντίνα, η προβληματική στο καμπιονάτο Γιουβέντους νίκησε τη Βασίλισσα Ρεάλ, ενώ η φορτωμένη με απουσίες Αρσεναλ διέλυσε μέσα στο Σαράτσογλου την παθιασμένη για νίκη Φενέρ (παιχνιδι που εμείς ευτυχως το εκτιμήσαμε σωστα σε αντίθεση βέβαια, με τα 2 προηγούμενα).

Για τη Ζενίτ, όσοι είδαν το παιχνίδι θα έχουν βγάλει ηδη τα συμπεράσματά τους, καθώς η άπειρη αλλά θρασύτατη και γεμάτη ταλέντο Μπάτε, έπαιξε τη Ζενίτ "σα τη γάτα με το ποντίκι". Οι 2 ομάδες είχαν απο ένα δοκαρι στο πρωτο μέρος και πλήθος ευκαιριών εκατέρωθεν. Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ευτύχησε να προηγηθεί σε μια αντεπίθεση η Μπατε και απο κει και πέρα το παιχνίδι ήταν ένα επιθετικός μονόλογος για τη Ζενίτ με τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων να στερεί (πλην της περιπτωσεως του γκολ της ισοαφάρισης), τους παικτες της Ζενίτ να σκοράρουν σε παρα πολλες περιπτώσεις. Ηρθε το 1-1 τελικά και σύμφωνα με την εικόνα του παιχνιδιου ήταν δίκαιο, κατα την προσωπικη μου άποψη. Εμείς ....το χάσαμε!!

Από εκει και πέρα στην Αγγλία και στις μικρές κατηγορίες αυτης, πέρασαν αρκετα σημεία, όπως η Λιντς, η Τρανμίρ, η Ρεντινγκ, η Μπρέντφορντ, η Ροτσντέιλ (τα 4 πρωτα τα προτειναμε και μείς απο εδω), αλλά εσπασαν και καποια "σίγουρα" και καλα μελετημενα Χ2, όπως της Γουλβς και της Σριούσμπερι, τα οποία εμενα προσωπικα με στοιχισαν και στο δελτιο-προταση της ημέρας αλλά και σε προσωπικά δελτια.

Αυτό ομως που γραψαμε στον τίτλο, και να το έχουμε πάντα κατανού, αυτο θα συμβαινει πάντα και δεν προκειται ποτε να αλλαξει. Εμείς το μόνο που έχουμε να κανουμε ειναι να εκτιμουμε σωστα τα παιχνίδια, εκει που εχουμε αμφιβολία για το τελικο σημειο, να το αποφευγουμε και ή να μη το παιζουμε καθολου το παιχνίδι ή να προτιμούμε καποιο ειδικο στοιχημα, οπως το οβερ - άντερ ή το γκολ- γκολ.

Αυτά σαν απολογισμο της χθεσινής ημέρας, σήμερα έχουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια του Champions League, με πολλές αμφίροοπες αναμετρήσεις, θα έιμαστε εδώ το απόγευμα (γύρω στις 5.30, GMT + 02.00) με τις τελικές μας εκτιμήσεις.

Μέχρι τότε να έχετε ένα καλό μεσημέρι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).