Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2008

Παρασκευή για φίλημα!!!

Καλημέρα σε όλους,

Μια από τις καλύτερες στοιχηματικά Παρασκευές αλλα και μέρες γενικότερα, τον τελευταίο καιρό, ήταν η χθεσινή.
Μπορεί να μην είχαμε ιδιαίτερα υψηλά ποσοσστά επιτυχίας στις εκτιμήσεις μας, 19 στα 32 και 57,57% συνολικά, αλλα τα δελτία - προτάσεις τα οποία σας δώσαμε ,πήγαν ταμειο τα 2 απο τα 3 και μάλιστα με πολύ καλες αποδόσεις.
Χάσαμε το πιο εύκολο δελτίο με την μικρότερη σνολική απόδοση εξαιατίας της ΜΕΤΣ, που χθες μετά απο 6 εκτός έδρας παιχνίδια αήτηττη(4 νίκες , 2 ισοπαλίες), κατόρθωσε να χάσει από την Μπρεστ, η οποία έκανε την πρωτη της εντός έδρα νίκη.
Αυτά για χθες όμως, προχωράμε και σήμερα με νέες δυνάμεις καθώς έχουμε πολλα παιχνίδια και να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε σήμερα.
Μετά την αξιολόγηση των συνθηκών του κάθε παιχνιδιού, θα ανεβάσω τις εκτιμήσεις και προτάσεις μου λίγο πριν τις 14.00 (GMT + 02.00).
Καλό Σαββατιάτικο πρωινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).