Κυριακή, 26 Οκτωβρίου 2008

Σάββατο, "πράξη" δεύτερη με πολυ καλο Ταμείο..

Καλημέρα!!!

Πολύ καλά κύλησε και η δεύτερη μέρα του τριήμερο που διανύουμε, με τις εκτιμήσεις μας για το σύνολο των αγώνων της χθεσινής μέρας, να αγγίζει το 60%. Πολύ καλά τα πήγαμε στα εκτός ελληνικού κουπονιού παιχνίδια με 14 στις 20 επαληθεύσεις των εκτιμήσεών μας και ποσοστό 70%. Στα εντός κουπονιού παιχνίδια το ποσοστό ήταν 38 στα 67, λίγο κάτω από 60%, αλλά εκεί κυνηγήσαμε και πιάσαμε αρκετά μεγάλα και καλά σημεία και κυρίως ισοπαλίες, στις οποίες χθες πήγαμε πάρα πολύ καλά

Το καλύτερο βέβαια από όλα ήταν το δελτίο -πρόταση που προτείναμε με τα 2 στάνταρ και τα 4 ζητούμενα το οποίο το πιάσαμε χωρίς κανένα λάθος. Το συγκεκριμένο δελτίο είχε απόδοση της βασικής στήλης (4 τριάδες μαζί με τα 2 στάνταρ), 161,83, και τα κέρδη μας θα εξαρτιόταν ανάλογα από το ποσό που ποντάραμε σε αυτό Έτσι με ένα ποντάρισμα 2 ευρώ τη στήλη και συνολικά 8 ευρώ στο δελτίο το κέρδος μας ήταν 323,66 ευρώ.

Στο άλλο δελτίο μας τα χάλασε η Κρουζέιρο, που έχασε 1-0 από την Ατλέτικο Παραναένσε, αλλά δυστυχώς, υπάρχουν και οι αστάθμητοι παράγοντες σε κάθε παιχνίδι και στην συγκεκριμένη περίπτωση αυτός ήταν ότι η Κρουζέιρο, έπαιζε με 10 παίκτες από το 18ο λεπτό του παιχνιδιού. Άντεξε μέχρι το 54ο λεπτό, κάπου εκεί η γηπεδούχος ομάδα έκανε το 1-0 για να τελειώσει το παιχνίδι με αυτό το σκορ και μας να μας στερήσει ένα καλό ταμείο

Για σήμερα έχουμε πάλι πολύ καλά παιχνίδια, θα επανέλθω με εκτιμήσεις και προτάσεις γι αυτά, λίγο μετά τις 13.00 (GMT + 02.00).

Μέχρι τότε να έχετε ένα καλό Κυριακάτικο πρωινό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).