Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2008

Αυτά έχει η ενασχόληση με τα τριτοτοτέταρτα της Αγγλίας!!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους!!

Η χθεσινή μέρα ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, επαληθευόμενα σχεδόν όλα όσα προβλέψαμε, από Β' Γερμανίας, Bundesliga και Ολλανδία. Έτσι φτάσαμε στο κυρίως μενού του κουπονιού, έχοντας εκείνη τη στιγμή 9 στις 13 προβλέψεις, με το Χ2 της Λεβερκούζεν να κυριαρχεί καθώς επίσης και τα διπλά των Σάλκε και Αλκμαάρ.
Κάπου εκεί ήταν σε εξέλιξη τα πρωταθλήματα στην Αγγλία και το τέλος αυτών μας βρήκε, να έχουμε προσγειωθεί ανώμαλα συγκρίνοντας αυτά που προσφέραμε ως εκτιμήσεις με αυτά που τελικά επαληθεύτηκαν. Τα σημεία που μας πόνεσαν πιο πολύ, ήταν το Χ2 , της Μπρέντφορντ και της Λέστερ που δεν ήρθαν ποτέ, (ειδικά η Λέστερ από 0-2 στο ημίχρονο, κατάφερε να χάσει με 3-2 στο τέλος του παιχνιδιού), καθώς και οι άσσοι της Κρίσταλ Πάλλας, της πάντα περίεργης Σριούσμπερι και της Χάντερφιλντ.
Δεν ήρθαν επίσης χθες οι ισοπαλίες οι οποίες είχαμε εκτιμήσει πως σε κάποια παιχνίδια ήταν αρκετά πιθανόν να έρθουν, καθώς όλα τα στοιχεία συνηγορούσαν προς αυτό το αποτέλεσμα και δεν μπήκαν τα γκολ εκεί που επίσης είχαμε εκτιμήσει πως θα έμπαιναν εκατέρωθεν.
Να σημειωθεί πάντως σε αυτό το σημείο, πως σε κάποιες περιοχές της Αγγλίας είχαμε χθες βράδυ άσχημες καιρικές συνθήκες και αυτό τις περισσότερες φορές εκτός από το αποτέλεσμα επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την ευχέρεια στο σκοράρισμα.
Από εκεί και πέρα πέρασε ο πολυπαιγμένος και αναμενόμενος άσσος της Μπορντό καθώς και ο άσσος της Τίγκρε.
Για σήμερα έχουμε και πάλι πλήθος σημείων, πολλά φαινομενικά φαβορί, με μια γρήγορη ματιά και αφού έβγαλα έξω κάποια ύπουλα παιχνίδια, έχω κρατήσει 15 παιχνίδια στα οποία τα φαβορί έχουν όλα τα φόντα να πάρουν τους 3 βαθμούς της νίκης, να δούμε όμως στο τέλος και μέχρι να σας προσφέρω τις σημερινές μου εκτιμήσεις, πόσα από αυτά θα κρατήσουμε.
Εκτός τα παιχνίδια που μας προσφέρονται στο ελληνικό κουπόνι, σήμερα έχουμε κύπελλα σχεδόν σε όλη την Ευρώπη, όπως άλλωστε και στην Ελλάδα και όπως κάνουμε καθημερινά από αυτό εδώ τον Δικτυακό Χώρο, θα σας προσφέρουμε εκτιμήσεις και από αυτά τα παιχνίδια.
Άλλωστε στα εκτός ελληνικού παιχνίδια χθες, είχαμε επαληθεύσεις σε ποσοστό 71% με 5 στα 7. Οπότε μας κάνει καλό, να επιμένουμε σε αυτά τα παιχνίδια.
Σήμερα σε αντίθεση με΄άλλες μέρες θα ανεβάσω πρώτα το άρθρο με τα εκτός ελληνικού κουπονιού παιχνίδια,((λίγο πριν τις 14.00 GMT + 02.00)) καθόσον κάποια ξεκινάνε από πολύ νωρίς το μεσημέρι.
Αυτά προς το παρόν ως απολογισμό αλλά και πρόλογο για την σημερινή στοιχηματική μας ημέρα.
Σας χαιρετώ, προς το παρόν!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).