Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2008

Oλα κύλησαν τέλεια χθες...πλην των ισοπαλιών!!

Καλημέρα!

Πάει, πέρασε το τριήμερο με ευρωπαϊκούς αγώνες από το CHAMPIONS LEAGUE και το UEFA, με τη χθεσινή μέρα να αποδεικνύεται πολύ καλή για το σύνολο των παικτών.
Όλα σχεδόν τα αποτελέσματα χθες κύλησαν όπως ακριβώς τα είχαμε προβλέψει, πλην αυτών που είχαμε εκτιμήσει για ισοπαλία καθώς και των ειδικών στοιχημάτων
Το κύριο όμως σημείο που ήταν το 1Χ2, εκεί που το προτείναμε ήρθε.
Πέρασαν λοιπόν όλες οι ομάδες που είτε κατέβηκαν με αξιόπιστες ενδεκάδες είτε ήταν καλύτερες ομάδες βάσει φόρμας αλλά και ονόματος γενικότερα.
Έτσι πέρασε η Σαλκε (μια που είχε γίνει και τόσος ντόρος χθες για τις απουσίες της Παρί και την πτώση της απόδοσης του άσσου στα τάρταρα), το Αμβούργο, η Ουντινέζε, η Γαλατασαράι (δυστυχώς για τον Ολυμπιακό, αλλά ήταν αναμενόμενο), η Νανσί (απέναντι στη δύσμοιρη φέτος Φεγιενορτ), η Σεβίλλη (παρότι εμείς την προτείναμε για ισοπαλία), η Μίλαν, η Αστον Βίλα, καθώς και τα 3 μικρά μεταμεσονύκτια Βραζιλιάνικα παιγνίδια.
Μακάρι λοιπόν να έχει πληρωθεί ο κόσμος από όλες αυτές, εμείς στις προτάσεις της ημέρας και στο πρώτο δελτίο ήμασταν έτοιμοι να πληρωθούμε, μέχρι το 88ο λεπτό, αλλά ήρθε ο Αλαν Οσόριο Ντα Κόστα Σίλβα, να σκοράρει για τη Μπράγκα, να κάνει το 3-0 και να μας χαλάσει το άντερ 2 λεπτά πριν τελειώσει ο αγώνας, στέλνοντας στον κουβά το δελτίο -πρόταση της ημέρας.
Αυτά για χθες, σήμερα ξεκινάει νέο τριήμερο με παιχνίδια των Εθνικών πρωταθλημάτων.
Θέλει φυσικά προσοχή, καθώς πολλές ομάδες έχουν ήδη δώσει μεσοβδόμαδο παιχνίδι και σε συνδυασμό με την κούραση από τα ταξίδια, είναι φυσιολογικό, κάποιες να εμφανιστούν επηρεασμένες Σε τι βαθμό θα μπορούμε να το ξέρουμε τη Δευτέρα το πρωί, κάνοντας τον απολογισμό του Σαββατοκύριακου.
Εμείς θα μελετήσουμε τα σημερινά παιχνίδια σε πρώτη φάση, να δούμε τι κελεπούρια υπάρχουν και θα επανέλθουμε με προτάσεις, για τα σημερινά παιχνίδια εντός και εκτός ελληνικού κουπονιού, λίγο μετά το μεσημέρι, όπως κάθε μέρα άλλωστε συμβαίνει.
Μέχρι τότε να έχετε μια πολύ καλή ημέρα.!!

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).