Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2008

Πάμε με το uefa σήμερα!!

Καλή σας ημέρα.

Μια χαρά κύλησε η χθεσινή βραδιά, στοιχηματικά εννοώ, καθώς πέρασαν τα 2 μεγάλα bunker της ημέρας και αναφέρομαι φυσικά στην Μπαρτσελόνα και τη Τσέλσι (αν και ίδρωσε μέχρι να πετύχει το πολυπόθητο γκολ).
Κρίμα για τον Παναθηναϊκό, που αν και έφερε το παιχνίδι τούμπα, 7 λεπτά πριν το τέλος δέχθηκε την ισοφάριση, κρίμα και για την Ελλάδα που έχασε 250 βαθμούς στην ειδική βαθμολογία της UEFA. Εμείς ευτυχώς με την στοιχηματική μας επιλογή goal/goal, είχαμε πιάσει το παιχνίδι από το πρώτο κιόλας ημίχρονο.
Όσον αφορά στα υπόλοιπα παιχνίδια, Μαρσέιγ και Λιβερπουλ αναδείχτηκαν ισόπαλες με αμφότερες να σκοράρουν και να έχουμε σε αυτό το παιχνίδι 2 στα2 στις επιλογές μας.
Αντίθετα με το προηγούμενο παιχνίδι, η Σαχτιορ μας διέψευσε ή υποτιμήσαμε την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας με αποτέλεσμα να πέσουμε στην πρόβλεψή μας για τον πολυπαιγμένο άσσο.
Η Ανόρθωση για άλλη μια φορά απέδειξε φέτος πως κάθε άλλο παρα τυχαία είναι η μέχρι τώρα πορεία της αλλά και οι νίκες της, απέναντι σε Ολυμπιακο και Παναθηναϊκό. Ηττήθηκε μόλις με 1-0 από την Ιντερ.
Καταλήγοντας κάπου εδώ να αναφερθούμε και στις επιλογές μας για το άντερ της Μπορντό και το goal/goal στο παιχνίδι της Τσέστερφιλντ με την Όλντερσοτ καθώς επίσης και στο άσσο
της Ιντερνασιονάλ κόντρα στην Μποκα Τζουνιορς και το goal/goal στο παιχνίδι της Γκόϊας με την Βάσκο Ντε Γκάμα. Επιλογές τις οποίες προτείναμε χθες το απόγευμα
Ενώ όμως πέρασαν τόσα σημεία, τελικά, δεν μπορέσαμε να κάνουμε τη σωστή χημεία και έτσι στην τριάδα που προτείναμε για χθες , είχαμε σαν μια από τις 3 επιλογές το όβερ της Τσέλσι, με αποτέλεσμα να μας χαλάσει το Ταμείο της ημέρας.
Τελικός απολογισμός 9 στις 14 σωστές προβλέψεις και 64,3%, ούτε πολύ καλός , αλλά ούτε και άσχημος,
Μετά τα χθεσινά πάμε στα "φρέσκα" σήμερα, με παιχνίδια για το uefa, τα οποία με μια πρώτη ματιά κρίνονται στη πλειοψηφία τους αμφίρροπα.
Αυτό άμεσα παραπέμπει στο να κυνηγήσουμε σήμερα καλές ισοπαλίες και προς τα εκεί θα κινηθούμε, κατά κύριο λόγο.
Όπως πάντα θα επανέλθω με τις προτάσεις και εκτιμήσεις μου για τα σημερινά παιχνίδια με νέα ανάρτηση το απόγευμα γύρω στις 5 (GMT + 02.00).
Μέχρι τότε να έχετε μια καλή ημέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).