Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2008

Καλό στοιχηματικό μήνα να έχουμε!!

Καλημέρα σε όλους σας και καλό στοιχηματικό μήνα να έχουμε.

Ας ευχηθούμε λοιπόν ο μήνας που πριν λίγες ώρες πέρασε το κατώφλι μας να αποδειχθεί το ίδιο επικερδής με αυτόν που μας πέρασε. Αν και αυτός φρόντισε τις τελευταίες μέρες και ειδικά την χθεσινή να μας τα χαλάσει. Αν και πέρασαν χθες σημεία που λογικά θα είχαν πονταριστεί από πολύ κόσμο, όπως η Ραπίντ Βιέννης, η Μετς και η Λεβερκούζεν, εν τούτοις εμείς δεν τις είχαμε στις προτάσεις μας, προτιμώντας κάποια άλλα σημεία όπως της Μονπελιέ και της Γκινγκαμπ, που κατόρθωσαν να μη περάσουν και οι 2 και μάλιστα είχαμε την καθεμία από αυτές σε χωριστά δελτία και έτσι να μας στερήσουν 2 καλά ταμεία.

Ήρθε σε όλα αυτά να προστεθεί, η ήττα σοκ της περσινής πρωταθλήτριας Βελγίου Σταντάρ Λιέγης, η καθαρή ήττα με 0-2 της Σετούμπαλ, η ισοπαλία της ανίκανης Ιντεπεντιέντε, που απο το πρώτο ημίχρονο ήταν 1-1 και δεν μας χάρισε ούτε τον άσσο αλλά ούτε καν το όβερ, για να μη πω για την γκέλα της γνωστής ύποπτης για περίεργα αποτελέσματα, ειδικά όταν έχει μικρή απόδοση Γκρόιτερ.

Ήρθαν λοιπόν όλα τα παραπάνω και έδεσε μια χαρά το "γλυκό της αποτυχίας".
Σε αντίθεση με όλα αυτά σχετικά καλά τα πήγαμε στα εκτός ελληνικού κουπονιού παιχνίδια με 13 στις 23 σωστές προβλέψεις, αλλά δεν στάθηκαν αυτά ικανά να αντιστρέψουν τη συνολκή εικόνα της άσχημης χθεσινής ημέρας.

Σήμερα είμαστε αναγκασμένοι να τα προσπεράσουμε όλα αυτά και να πα΄με να δούμε με καθαρό μυαλό το καινούργιο πρόγραμμα, που έχει πολλές επιλογές αλλά ΄κρύβει και πολλές παγίδες ταυτόχρονα.

Θα ανεβάσω τις εκτιμήσεις και τις προτάσεις μου για τα σημερινά παιχνίδια, λίγο πριν τις 13.00 (GMT + 02.00), το μεσημέρι.

Μέχρι τότε να έχετε ένα καλό Σαββατιάτικο πρωινό.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Kαλημέρα Γαρδέλη.....
http://clubs.pathfinder.gr/ssas83

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).