Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2008

Με το δεξί και με καλό ποδαρικό!!

Καλημέρα σε όλους!!

Μετά την κακοδαιμονία του Σαββατοκύριακου, που ενώ πιάσαμε τόσα πολλά σημεία και κατά γενική ομολογία κύλησε πολύ φυσιολογικά, πλην όμως εμείς σε κάθε δελτίο που προτείναμε κατορθώναμε και χάναμε ένα παιχνίδι, ήρθε η χθεσινή μέρα η πρώτη της εβδομάδας, και μας χάρισε ένα δελτίο με 3 σημεία ( εκ των οποίων τα 2 εκτός ελληνικού κουπονιού), με αποτέλεσμα να μας αλλάξει την ψυχολογία άρδην και να μας δίνει το δικαίωμα να ατενίζουμε την εβδομάδα που ήδη κυλάει με μεγαλύτερη αισιοδοξία.
Από χθες το βράδυ έχει κυκλοφόρησε το νέο ελληνικό κουπόνι, με παιχνίδια κυπέλλων κυρίως, κάτι που όπως πολύ καλά όλοι ξέρετε δεν είναι και ότι το καλύτερο στοιχηματικά και δεν ενδείκνυται για υψηλά πονταρίσματα.
Έτσι λοιπόν έχουμε για σήμερα, αγώνες για το Γαλλικό και το Αγγλικό Λιγκ Καπ, αλλά και το Αγγλικό Λιγκ Τρόφι, ένα παιχνίδι για την Α' κατηγορία της Αγγλίας, ένα παιχνίδι για την Αυστριακή Bundesliga, ένα για τη Σκωτσέζικη Premier League και τέλος αγώνες για το Βελγικό, Τουρκικό και Ολλανδικό κύπελλο.
Εκτός ελληνικού κουπονιού, έχουμε πολλά περισσότερα παιχνίδια για όλα τα παραπάνω κύπελλα των χωρών που περιλαμβάνει το ελληνικό κουπόνι και επιπρόσθετα, έχουμε αγώνες κυπέλλου στη Ρουμανία, τη Βουλγαρία την Ουκρανία, την Σλοβακία, την Βόρεια Ιρλανδία και αγώνες για το πρωτάθλημα της Σιγκαπούρης, της Πολωνίας, της Ουαλίας και της Β' κατηγορίας της Αυστρίας (ADEG ERSTE LIGA).
Όλα αυτά θα τα δούμε αναλυτικά αφού μελετήσουμε ένα προς ένα τα παιχνίδια και τσεκάρουμε κυρίως με κατά πόσο αξιόπιστες ενδεκάδες θα κατέβουν να αγωνιστούν οι ομάδες σήμερα.
Λίγο μετά το μεσημέρι θα ανεβάσω τις εκτιμήσεις μου για όλα αυτά. Μέχρι τότε να έχετε μια πολύ καλή ημέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).