Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2008

Μέρα στοιχηματικής ξεκούρασης η σημερινή!!

Καλημέρα σε όλους!!

Τελικά το διήμερο που μας πέρασε εξελίχθηκε πάρα πολύ καλά τουλάχιστον σε όσα εμείς επιλέξαμε, με αποκορύφωμα την χθεσινή μέρα, όπου με 15 επαληθεύσεις στις 22 εκτιμήσεις, δηλαδή ποσοστό 68,18%, στα παιχνίδια του ελληνικού κουπονιού τα πήγαμε πάρα πολύ καλά.

Σε αυτό βέβαια βοήθησε σε μεγάλο βαθμό κυρίως το πρωτάθλημα της Αυστρίας, όπου εκεί είχαμε το απόλυτο σε όσα σας προτείναμε.

Το δυσάρεστο είναι, ότι για ακόμη μια φορά δυστυχώς και ενώ είχαμε τόσο ψηλό ποσοστό επιτυχίας, δεν μπορέσαμε να φτιάξουμε εκείνο τον συνδυασμό που θα μας οδηγούσε στο Ταμείο.

Χάσαμε για άλλη μια μέρα δυο πολύ καλά ταμεία στις λεπτομέρειες, αστοχώντας σε μια επιλογή στο κάθε δελτίο πρόταση.

Για σήμερα δεν υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο το οποίο διαβάζοντας το δικό μου μπλογκ θα σας διαφώτιζα σε κάτι ώστε να το επιλέξετε και να το παίξετε.

Το να σας δώσω μια πρόταση του με όποιο φαβορί κυκλοφορεί σήμερα μέσα στο ελληνικό κουπόνι, είναι κάτι το οποίο μπορείτε να το κάνετε και σεις από μόνοι σας και δεν έχετε εμένα ανάγκη σε αυτό.

Έτσι λοιπόν μπορεί να επαληθευτεί το διπλό του Ηρακλή,ο άσσος της Γαλατάσαράι, ο άσσος της Γιουβέντους, της Τρανμίρ καθώς και ο άσσος της Δόξας Δράμας, το διπλό της Κλουζ στη Ρουμανία και 2-3 ακόμη μικρά, αλλά εγώ αυτά και από αυτό εδώ το μπλογκ δεν θα σας τα προτείνω.

Για σήμερα εγώ προσωπικά θα προτιμήσω την ξεκούραση, αρχίζοντας σιγά σιγά την μελέτη για τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου και το ίδιο σας προτρέπω να κάνετε και σεις.

Να έχετε μια όμορφη Πέμπτη και σας δίνω ραντεβού για αύριο λίγο μετά το μεσημέρι, με τις εκτιμήσεις μου για τα παιχνίδια της Παρασκευής εντός και εκτός ελληνικού κουπονιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).