Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2008

Από τις καλύτερες Παρασκευές η χθεσινή.

Καλημέρα!!

Πολύ καλά εξελίχθηκε η χθεσινή μέρα, για το σύνολο των παικτών, καθώς σημεία τα οποία είχαν πονταριστεί πέρασαν και μάλιστα με χαρακτηριστική άνεση.

Αναφέρομαι στα 2 σημεία στην Ιρλανδία, της Σλίγκο Ρόβερς και της Γκάλγουεϊ, το διπλό της Λάνς, τον άσσο και το όβερ της Μπρεντά, τα μεσαία σημεία της Ντιζόν, της Μονπελιέ και της Μάντοβα, το Χ2 και το άντερ 2,5 γκολς της Μαρίτιμο, κυρίως.

Εμείς από εδώ είχαμε 24 επαληθεύσεις στα 35 παιχνίδια που σας προσφέραμε και 2 δελτία προτάσεις να περνάνε και αυτά με σχετική άνεση.

Για σήμερα όπως κάθε Σάββατο, έχουμε πολύ μεγάλη ποικιλία σε παιχνίδια, εντός και εκτός ελληνικού κουπονιού και ας ελπίσουμε να κυλίσει η σημερινή μέρα όπως και η χθεσινή και να σας προσφέρουμε σωστές εκτιμήσεις και Ταμεία.

Όλα αυτά θα τα έχω έτοιμα να σας τα ανεβάσω, γύρω στις 13.30 (GMT + 02.00)

Καλή σας ημέρα προς το παρόν!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).