Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2008

Δύσκολο το Σάββατο χθες!!!

Καλημέρα σε όλους!!!

Σάββατο του Λαζάρου ήταν μάλλον χθες και δεν το είχαμε πάρει χαμπάρι καθώς αναστήθηκαν διάφοροι, και σήκωσαν το δέμας τους απέναντι σε κατά πολύ ισχυρότερους αντιπάλους, με τελική τους επικράτηση.
Έτσι ομάδες όπως η Μπάγιερ που κέρδιζε μέχρι το 79' με 0-2, παραχώρησε ισοπαλία με 2-2 στην έδρα της Γκλάντμπαχ, η Μαρσέιγ που κέρδιζε 2-0 μέχρι το 76' υποχρεώθηκε σε ταπεινωτική ήττα μέσα στο Βελοντρόμ από τη Λοριάν με 2-3, η Βαλένθια έχασε με 1-3 από τη Σπόρτινγκ Χιχόν, η Ιπσουιτσς δεν μπόρεσε ούτε καν την ισοπαλία να πάρει από την τελευταία της Τσάμπιονσιπ Ντονκάστερ, η Άρσεναλ μέσα στο Έμιρειτς έχασε από την ντεφορμέ των τελευταίων αγωνιστικών, Άστον Βίλα με 0-2, η Τότεναμ που πολύ ποντάρισμα είχε πέσει επάνω της δεν μπόρεσε ούτε καν την ισοπαλία μέσα στην έδρα της Φούλαμ, για να μην πάμε στα δικά μας του Ελληνικού Πρωταθλήματος, όπου οι 3 μεγάλοι της χθεσινής μέρας, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και Άρης υποχρεώθηκαν σε ισοπαλίες απέναντι στους αντιπάλους τους.
Αλλά όπως έχει εξελιχθεί φέτος το Ελληνικό Πρωτάθλημα, κάτι σαν το χθεσινό δεν μας προξενεί καμιά απολύτως εντύπωση.
Στο Βέλγιο για άλλη μια αγωνιστική έγινε του κουτρούλη ο γάμος,
Μοναδικές διασωθείσες από το χθεσινό ναυάγιο των "μεγάλων", ήταν στο Πρωτάθλημα της Αυστρίας, όπου και εκεί όμως είχε παιχτεί στο διπλό η Αούστρια Βιέννης και το οποίο δεν ήρθε ποτέ, με τις νίκες της Στουρμ Γκρατς και της Ραπίντ Βιέννης.
Πέρασαν τέλος σημεία που οι ομάδες τα είχαν απόλυτη ανάγκη και το είχαμε επισημάνει χθες αυτό, όπως στη Βραζιλία με τη Φλουμινένσε, στην Αργεντινή με την Τίγκρε και στο Μεξικό με Κρουζ Αζούλ και Τέκος.
Για σήμερα συνεχίζουμε εμείς στους ρυθμούς μας και σας προειδοποιώ, ότι και σήμερα δεν θα είναι καθόλου η εύκολη η μέρα.
Όπου και να ρίξεις το βλέμμα σου, σε όποιο πρωτάθλημα και να κοιτάξεις υπάρχει και από ένα ντέρμπι και όπου δεν υπάρχει ντέρμπι, τα υπόλοιπα παιχνίδια δεν είναι καθόλου αξιόπιστα.
Θα τα αξιολογήσουμε όλα αυτά, θα δούμε που μπορεί να βγει άκρη και με τι είδους σημεία και θα επανέλθουμε λίγο πριν τις 13.00 (GMT + 02.00), με τις τελικές μας εκτιμήσεις και προτάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).