Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2008

Με φιλικά Εθνικών Ομάδων σήμερα!!

Καλησπέρα σε όλους!!!

Πριν περάσω στις τελικές εκτιμήσεις μου για τα σημερινά παιχνίδια, κρίνω σκόπιμο να σας πληροφορίσω για κάποιες σημαντικές διαφοροποιήσεις στις αποδόσεις που κυκλοφορούν στο εξωτερικό σε σχέση με το Ελληνικό κουπόνι καταρχήν, αλλά και σε σχέση με αυτές που χθες άνοιξαν αρχικά στα ανταλλακτήρια.

Έτσι έχουμε λοιπόν, την Αυστραλία να πληρώνει στο διπλό αυτή τη στιγμή στο 1,65 αντί του 1,90 στο ελληνικό κουπόνι, αλλά μια ακόμη πιο σημαντική διαφοροποίηση είναι αυτή της ισοπαλίας στο παιχνίδι του Μεξικό με την Ονδούρα. Σε αυτό τον όμιλος της Βορειοκεντρικής Αμερικής να σας πως εδω, πως έχουμε την 6η και τελευταία αγωνιστική σήμερα, με τη βαθμολογία να είναι Μεξικό 10 βαθμοί, Ονδούρα και Τζαμάικα 7. Στην ισοβαθμία να σας πούμε, πως υπερτερεί η Ονδούρα καθώς νίκησε τη Τζαμάικα με 2-0 στην έδρα της και έχασε με 1-0 εκτός έδρας.
Όλα δείχνουν λοιπόν ισοπαλία και αυτή τη στιγμή έχει κατηφορίσει στο 2,25 έναντι 3,20 που δίνει στο ελληνικό κουπόνι.
Επίσης το διπλο της Αργεντινής κυκλοφορεί στο 1,55 με 1,60 έναντι του 1,65 του ΟΠΑΠ, η Βραζιλία στο 1,65 έναντι 1,70 και η Κολομβία στο 1,75 έναντι 1,85 στο εγχώριο κουπόνι.
Αυτά προς το παρόν, θα τα πούμε γύρω στις 4 με τις τελικές μας εκτιμήσεις για το σύνολο των παιχνιδιών της ημέρας.
Καλό σας μεσημέρι!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).