Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2008

Σήμερα παίρνουμε ανάσες για τις μάχες του Σαββατοκύριακου!!

Καλή σας ημέρα!!

Πολύ καλά κύλησε τελικά η χθεσινή ημέρα, παρότι τα παιχνίδια των Εθνικών Ομάδων, τα οποία μας απασχόλησαν ήταν φιλικά προετοιμασίας (πλην κάποιων εξαιρέσεων στην Ασία και την Κεντρική και Βόρεια Αμερική) και ως εκ τούτου με υψηλό δείκτη επικινδυνότητας.

Σε αυτό βοήθησε βέβαια η ύπαρξη αρκετών στηριγμάτων, τα οποία πονταρίστηκαν από πολύ κόσμο και τελικά προς τέρψη όλων μας, επιβεβαιώθηκαν.

Παίρνοντάς από την αρχή, βάσει του χθεσινού προγράμματος, τέτοια σημεία ήταν το διπλό της Αυστραλίας, που όπως σας είχα αναφέρει και χθες η απόδοσή του είχε κατρακυλήσει παντού, το χ2 της Ιαπωνίας, ο άσσος της Σερβίας και ο μικρός της Ρουμανίας, το Χ2 και το άντερ 2,5 γκολς της δικιάς μας Εθνικής Ομάδας και το βράδυ το διπλό της Αργεντινής και ο άσσοι της Βραζιλίας και της Κολομβίας, και με τα 2 μικρά της Ονδούρας και του Τρινιντάντ.

Μπόλικα σημεία δηλαδή από τα οποία μπορούσαν άνετα να βγουν δελτία, όπως και βγήκε από τις δικές μας προτάσεις ένα με 4 επιλογές, ενώ τα άλλα 2 που προτείναμε τα χάσαμε στις λεπτομέρειες αστοχώντας σε μια επιλογή από κάθε δελτίο.

Τελικός απολογισμός 4 στα 4 εκτός ελληνικού κουπονιού και συνολικά 15 στα 26, σε όσα προσφέραμε εκτιμήσεις. Σε αυτό βέβαια φταίει η μη επαλήθευση των ισοπαλιών που προτείναμε τις οποίες τις χάσαμε στα τελευταία λεπτά των παιχνιδιών.

Αυτά για τα χθεσινά, για σήμερα δεν κουνιέται φύλλο ανά την υφήλιο, ξεκουραζόμαστε και παίρνουμε ανάσες για τις μάχες του Σαββατοκύριακου που θα ακολουθήσουν.

Εμείς θα είμαστε εδώ με εκτιμήσεις για τα παιχνίδια εντός και εκτός του ελληνικού κουπονιού, κάνοντας αρχή με τα αυριανά παιχνίδια.

Σας εύχομαι να έχετε μια καλή ημέρα και θα τα πούμε αύριο λίγο μετά το μεσημέρι με τις εκτιμήσεις για όλα όσα θα γίνουν αύριο.

Καλή σας ημέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).