Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2008

Στο έλεος του καιρού!!

Καλησπέρα σε όλους σας!!

Να σας ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη, για σήμερα, που βρεθήκαμε δυστυχώς στο έλεος των καιρικών συνθηκών και κυρίως των ισχυρών ανέμων, με αποτέλεσμα λόγω ανυπέρβλητων δυσκολιών να μη γίνει δυνατή η σύνδεσή μας στο διαδίκτυο μέχρι αυτή την ώρα!!
Ήδη έχουν τελειώσει τα περισσότερα παιχνίδια της ημέρας, ήδη θα έχετε ενημερωθεί από άλλες πηγές για όσα από τα σημερινά παιχνίδια έγιναν πιο νωρίς αλλά και γι αυτά που θα διεξαχθούν απόψε, αργότερα το βράδυ.
Τέτοια ώρα τέτοια λόγια λοιπόν, αλλά για να μπορέσω να φανώ στο ελάχιστο συνεπής απέναντί σε όλους εσάς που με τιμάτε με τις επισκέψεις σας στο blog μου και είστε πάρα πολλοί, ας προσπαθήσω να σας δώσω 2-3 προτάσεις για τα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, τα οποία έστω και αυτά μπορούν να μας οδηγήσουν ταμείο, μια και διεξάγονται ακόμη και τώρα αρκετά και σημαντικά

1η πρόταση:

324. Σαιντ Ετιέν - Νις : X2
329. Άντερλεχτ - Βέστερλο : over 2,5 goals
333. Σερκλ Μπριζ - Μαλίν : 1
345. Nαβαλ - Σπόρτινγκ Λισσαβώνας : 2

2η πρόταση:

325. Βέιλε - Άαλμποργκ : over 2,5 goals
332. Σαρλερουά - Τούμπιζε : 1
347. Kολόν Σάντα Φε - Γοδόι Κρουζ :1

3η πρόταση :

331. Ρόζελαρ - Ντέντερ : X
330. Γκέρμιναλ - Λόκερεν : X
334. Σταντάρ Λιέγης - Μουσκρόν (Στάνταρ) : 1
335. Βιγιαρεάλ - Βαγιαδολίδ (Στάνταρ) : 1
338. Ίντερ - Γιουβένους : X
341. Παρί Σαιντ Ζερμαίν : X
346. Σεβίλλη - Βαλένθια : X
349. Σαν Λορέντζο - Λανούς : X

Ζητάμε τις τριάδες και τις τετράδες από τις 6 ζητούμενες ισοπαλίες

Καλή επιτυχία και αύριο θα είμαστε κανονικά και πιστοί στο ραντεβού μας, όπως έχουμε συνηθίσει με εκτιμήσεις και προτάσεις για τα παιχνίδια της αυριανής μέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).