Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2008

Μέτρια η χθεσινή μέρα!!

Καλημέρα σε όλους!!

Μέτρια θα την χαρακτήριζα την χθεσινή μέρα καθώς δεν πέρασαν κάποιες ομάδες στις οποίες στηριχτήκαμε και μας στέρησαν 3 καλά ταμεία. Οι βασικές μας βέβαια επιλογές, στις οποίες είχα αναφερθεί χθες το πρωί που ήταν η δυάδα Ολυμπιακός και Βαλένθια, πέρασαν με πολύ μεγάλη άνεση, αλλά θέλαμε 2-3 ακόμη σημεία προκειμένου να μπορέσουμε να πάμε Ταμείο.

Πέρασε το άντερ 2,5 γκολς και η ισοπαλία στη Σλοβακία ανάμεσα στη Ζίλινα και τη Σλάβια Πράγας, το Χ2 της Σταντάρ Λιέγης και της Τότεναμ το οβερ 2,5 γκολς στης Βαλένθια και της Βόλφσμπουργκ και αρκετά χηνάρια τα οποία κακώς δεν τα βάλαμε στο σύστημα με τα ζητούμενα, όπως της Μίλαν και της Ζίλινα και μας στέρησαν ένα πολύ καλό ταμείο.

Τα σημεία που δεν ήρθαν και μας στεναχώρησαν ήταν κυρίως οι άσσοι του Αμβούργου και της Μπρυζ, καθώς και το τρίτο γκολ της Βόλφσμπουργκ στις καθυστερήσεις, που μας στέρησε ένα πάρα πολύ καλό ταμείο με μια τετράδα από ζητούμενα και 4 τριάδες..... Κρίμα!!

Κάνοντας βέβαια απολογισμό του τριημέρου, τον χαρακτηρίζουμε θετικό και συγκρίνοντας τον με άλλα παρόμοια ευρωπαϊκά τριήμερα, ήταν σίγουρα από τα καλύτερα.

Ο τελικός απολογισμός για χθες έγραψε 14 στα 24 και 58,33%, αλλά όπως είπα και πιο πάνω θέλαμε 2-3 ακόμη σημεία και ποσοστό άνω του 62-63%, για να πάμε καλά ταμεία χθες.

Αυτά για τα χθεσινά. Τα αφήνουμε πίσω και προχωράμε στο Σαββατοκύριακο με τις μηχανές ζεστές, καθώς έχουμε ήδη μπροστά μας το νέο κουπόνι με πάρα πολλά παιχνίδια.

Κάνοντας αρχή από τα τεκταινόμενα της σημερινής ημέρας, βλέπουμε ότι επανέρχεται η Β' Γαλλίας μετά την διακοπή της περασμένης εβδομάδας, λόγω υποχρεώσεων των ομάδων για το κύπελλο, έχουμε παιχνίδι στην Αυστρία με τη Στουρμ Γκρατς να δοκιμάζεται, έχοντας θετική όμως παράδοση στην έδρα της Κάρντεν, έχουμε την Άντερλεχτ στο Βέλγιο να παίζει εκτός με την Ντέντερ, την Πάρμα στη Β' Ιταλίας να παίζει και αυτή εκτός με τη Σαλερνιτάνα, τη Χέρτα στη Μπουντεσλιγκα να υποδέχεται την Κολωνία και τήν Αλκμαάρ να δοκιμάζεται στην έδρα της δυνατής Γκρονικγεν, την ευχάριστη έκπληξη της φετινής χρονιάς στην Πορτογαλία, Λεϊσόες να υποδέχεται τη Ναβάλ, ένα αμφίρροπο παιχνίδι στην Τουρκία με την Καϊσέρισπορ να υποδέχεται την πρωτοπόρο Τραμπζοσπόρ, 2 παιχνίδια στην Αργεντινή και 3 παιχνίδια από τη μικρή Μπουντεσλίγκα στη Γερμανία.

Εκτός ελληνικού κουπονιού έχουμε όπως κάθε Παρασκευή, παιχνίδια για τη Β' Ολλανδίας, τη Β' Αυστρίας, τη Γ' Γαλλίας και μερικά διάσπαρτα παιχνίδια, από Βουλγαρία, Ρουμανία, Ουκρανία και Ουαλία.
Όπως πάντα θα έχουμε εκτιμήσεις και για κάποια από αυτά τα παιχνίδια, καθώς υπάρχουν αρκετά τα οποία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ως στηρίγματα επιλέγοντάς τα, για να δέσουμε κάποια καλά δελτία.

Αυτά προς το παρόν, οι εκτιμήσεις μου όπως πάντα λίγο μετά το μεσημέρι.

Μέχρι τότε να έχετε μια καλή ημέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).