Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2008

Τέλειωσαν τα αλώνια πάμε για τα σαλόνια σήμερα!

Καλή σας ημέρα φίλοι μου.


Πριν ασχοληθούμε με τα σημερινά και καλά της εβδομάδας, ελέω της μεγαλύτερης και λαμπρότερης διασυλλογικής διοργάνωσης ανά την υφήλιο, η οποία θα μας απασχολήσει σήμερα και αύριο, ας πούμε 2 λόγια για την χθεσινή μέρα.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Μας δικαίωσε η Έλφσμποργκ (αν και τη φοβήθηκα πολύ, όταν το απόγευμα διαπίστωσα μια τάση για άνοδο στον άσσο), τελικά τα παλικάρια έκαναν το καθήκον τους αγωνιστικά έριξαν 3 τεμάχια στη Χάλμσταντ και μένουν ζωντανοί στο όνειρο για την κατάκτηση του τίτλου.

Οι ελπίδες τους βέβαια είναι από ελάχιστες μέχρι απειροελάχιστες καθώς η Καλμάρ υπερτερεί κατά 8 γκολ στη διαφορά τερμάτων και αυτή θα είναι που θα ανακηρύξει τον πρωταθλητή. Μη ξεχνάμε επίσης πως έχουν και 3 βαθμούς διαφορά.

Η Μπρόντμπι, επίσης μας δικαίωσε με την φόρμα και την παράδοσή της απέναντι στη Χόρσενς, αν και έφτυσε αίμα καθώς χρειάστηκε να βάλει 4 γκολ για να πάρει τη νίκη.

Επαληθευτήκαμε με το παιχνίδι της Καϊσερσλάουτερν και το πόσο δύσκολο ήταν απέναντι σε μια πολύ φορμαρισμένη Μόναχο 1860, η οποία έιχε και την παράδοση μαζί της.

Λίγο έλειψε να γίνει το μπαμ με το Ρίμινι, καθώς ισοφαρίστηκε στο 89ο λεπτό. Βέβαια δεν μας χάλασε καθόλου στοιχηματικά αυτό μια και είχαμε ποντάρει στην ισοπαλία.

Η ισοπαλία στην Γαλλία άκρως φυσιολογική και η Στρασμπούρ μας επαλήθευσε με την όχι και τόσο καλή περίοδο που διανύει καθώς και ενώ νικούσε με 1-0, τη Λανς που έπαιζε με 10 παίκτες, κατόρθωσε και ισοφαρίστηκε.

Στην Πορτογαλία τέλος, και στο όμορφο νησί της Μαδέιρα, υπερίσχυσε η παράδοση της Μαρίτιμο, κόντρα στη φορμαρισμένη και μιας εκ των πρωτοπόρων του Πορτογαλικού πρωταθλήματος, Νασιονάλ.

Αυτά σαν απολογισμό των χθεσινών μας εκτιμήσεων όπου τα πήγαμε αρκετά καλά.

Για το τέλος αφήνω το ένα ταμείο που μας χάρισε η πρώτη μας πρόταση ενώ στο σύστημα όπου ξεκινήσαμε πολύ καλά με το χηνάρι της Ασκολι και το στάνταρ της Έλφσμποργκ, δυστυχώς από εκεί και πέρα εκτός από τη Λανς δεν κάθισε ένα ακόμη τουλάχιστον, από τα 2 που περιμέναμε. έτσι μείναμε με τη γλυκόπικρη γεύση πως πιάσαμε την δυάδα, αλλά θέλαμε ακόμη ένα για να πάρουμε καλό χαρτζιλίκι.

Αυτά για χθες, για τα σημερινά θα σας ανεβάσω τις εκτιμήσεις μου, γύρω στις 17.00 (GMT + 02.00).

Σας εύχομαι να έχετε μια πολύ όμορφη ημέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).