Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2008

Kαλή στοιχηματική εβδομαδα να έχουμε!!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Μέτρια θα την χαρακτήριζα την χθεσινή ημέρα, αν και πέρασαν αρκετές ομάδες φαβορί, ιδίως το βράδυ. Έσπασαν όμως και πολλές και μάλιστα αυτές ήταν από εκείνες πάνω στις οποίες είχαμε χθες στηριχτεί για να στήσουμε τα δελτία μας.
Παρηγοριά απέναντι σε όλα αυτά είναι ότι στα εκτός ελληνικού κουπονιού παιχνίδια, είχαμε το εκπληκτικό 16 στα 18, ποσοστό 89% και το δελτίο - πρόταση να περνάει πάρα πολύ άνετα.
Δεν ξέρω πόσοι από εσάς ακολουθείτε τις εκτιμήσεις και προτάσεις μου, με αυτά τα παιχνίδια, αλλά θα επαναλάβω για άλλη μια φορά, ότι το στοίχημα σαν παιχνίδι,δεν έχει μόνο αυτή τη μορφή η οποία μας λανσάρεται στην Ελλάδα, έχει και άλλες μορφές και μεγαλύτερη ποικιλία και αυτό αποδείχτηκε χθες περίτρανα. Όταν δεν μπορούμε να σταυρώσουμε παρολί με τα εντός ελληνικού κουπονιού παιχνίδια και στον αντίποδα πιάνουμε σχεδόν όλα όσα προβλέψαμε στα εκτός, τότε αυτό κάτι μας λέει. Αυτό το οποίο λέει σε μένα προσωπικά είναι, ότι εγώ τουλάχιστον θα επιμένω σε τέτοιου είδους ομάδες και τέτοιου είδους πρωταθλήματα, από τη στιγμή που μας πληρώνουνε.
Άλλωστε γι αυτό παίζουμε στοίχημα για να πληρωνόμαστε και όχι επειδή δεν έχουμε που αλλού να πετάξουμε τα χρήματά μας.
Αυτά όσο αφορά για χθες. Για σήμερα το ελληνικό κουπόνι έχει 11 επιλογές, ενώ έχω βρει και άλλα 3 παιχνίδια που δεν περιλαμβάνονται σε αυτό.
Αν και Δευτέρα σήμερα, πιστεύω πως παρουσιάζει ενδιαφέρον το σημερινό πρόγραμμα και ας ελπίσουμε να κάνουμε καλή αρχή για το κυρίως πιάτο της εβδομάδας που είναι κατά κύριο λόγο, οι αγώνες του CHAMPIONS LEAGUE, αλλά και του UEFA, την Πέμπτη.
Θα τα πούμε με τις εκτιμήσεις μου, για τα σημερινά παιχνίδια λίγο μετά τις 16.00 (GMT + 02.00), το απόγευμα.
Μέχρι τότε καλό σας μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).