Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2008

Mέτριο το πρόγραμμα στο ελληνικό κουπόνι σήμερα....

Καλημέρα..
Μετά από μια χθεσινή μέρα όπου κυρίως στα παιχνίδια εκτός ελληνικού κουπονιού και ειδικά το απόγευμα είχαμε κάποια στιγμή 11 στις 14 επαληθεύσεις, δυστυχώς δεν συνεχίστηκε αυτό το βράδυ και τουλάχιστον σε αυτά που εμείς προτείναμε ήρθαν όλα ανάποδα. Ο απολογισμός έκλεισε με 15 στα 25 στα εκτός κουπονιού 60% και 10 στα 20 ποσοστό 50%, στα παιχνίδια του ελληνικού κουπονιού.
Σημεία που μας πόνεσαν πολύ εντός και εκτός ελληνικού κουπονιού ήταν κυρίως η Νυρεμβέργη, η Ουίπεστ, η Λέγκια, το όβερ της Λιντς το Χ2 της Μπάνφιλντ και κάποια άλλα ειδικά στοιχήματα που προτιμήσαμε αντί σημείων.
Δεν ήρθαν επίσης οι ισοπαλίες που επιλέξαμε για το σύστημα μας.
Αυτά όμως για χθες. Σήμερα είναι μια άλλη μέρα και γύρω στις 13.00 (GMT + 02.00), θα σας ανεβάσω τις εκτιμήσεις μου για όσα από τα σημερινά παιχνίδια αξίζει να ασχοληθούμε.
Να έχετε μια καλή ημέρα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).