Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2008

Νέα εβδομάδα, νέες δυνάμεις, στον πόλεμο με τα θεριά!!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!
Πέρασε το Σαββατοκύριακο, με τα παιχνίδια στη μεγαλύτερη πλειοψηφία τους να κυλάνε περίεργα και τους μπουκ να στήνουν τρελό πάρτι.
Η χθεσινή μέρα κύλησε σε γενικές γραμμές καλύτερα από ότι το Σάββατο, αλλά είχε τα σπασίματά της κυρίως στα μικρά σημεία.
Ενδεικτικό αυτού είναι ότι σε αυτά που εμείς σας προσφέραμε σαν εκτιμήσεις, είχαμε μικρά σημεία 2 επαληθεύσεις στις 7, τη στιγμή που στα μεσαία και στα μεγάλα σημεία καθώς και στις ισοπαλίες είχαμε αντίστοιχα 5/8, 3/5 και 5/10. Εμφανώς πολύ καλύτερα ποσοστά.
Εκεί που πήγαμε πολύ καλά ήταν στην κατηγορία με τις "τουφεκιές", όπου είχαμε 3 επαληθεύσεις στα 5. Μια από αυτές τη χρησιμοποιήσαμε ως "μονό αποδεκτό" τη Φιγκουιρένσε με 3,60 στη bwin το μεσημέρι όταν δίναμε τις εκτιμήσεις, μια απόδοση όμως που αργότερα και μέχρι την έναρξη του παιχνιδιού κατρακύλησε στο 2,95.
Καλά τα πήγαμε στις διπλές ευκαιρίες, τα over/under 2,5 goals και τα goal/goal με 4/5, 7/8 και 4/5 αντίστοιχα.
Από τα δελτία προτάσεις δυστυχώς δεν πέρασε κανένα πλην του μονού αποδεκτού, τα 2 τα χάσαμε με ένα χαμένο παιχνίδι στο καθένα, ενώ στο σύστημα που προτείναμε και ζητούσαμε τριάδες και τετράδες από τα 6 ζητούμενα πιάσαμε τα 4 από αυτά, αλλά είχαμε χάσει από νωρίς το στάνταρ του Άγιαξ.
Εγώ πάντως προσωπικά και επειδή υπήρχε χρόνος αντίδρασης εξαιτίας αυτού του χαμένου στάνταρ, ξαναέπαιξα το ίδιο δελτίο με άλλα στάνταρ (τον Ατρόμητο, τα Γιάννενα και τη Ναιμέγκεν) και μου έδωσε την τετράδα και τις τέσσερις τριάδες. ήταν ένα πλουσιοπάροχο ταμείο και είναι το μόνο που τελικά κρατάω από όλο το Σαββατοκύριακο.
Από κάτι τέτοια πρέπει να παίρνουμε κουράγιο και να συνεχίζουμε στον μαραθώνιο του στοιχήματος, καθώς ο αγώνας είναι καθημερινός.
Πάμε στα καινούργια τώρα.
Με 9 παιχνίδια συνεχίζεται η σημερινή μέρα, σχεδόν όλα είναι γκραν φαβορί, όπως η Λίβερπουλ, η Πόρτο, η Μπενφίκα, η Λανς, Ρέντινγκ και η Μάιντζ, ο Πιερικός και αν σε αυτά προσθέσουμε και τα εκτός Ελληνικού Κουπονιού παιχνίδια, με Μπάνικ Οστράβας, Κλουζ και Γκλόρια Μπίστριτα έχουμε αμέσως μια δεκάδα παιχνίδια με μεγάλη ευκολία επαλήθευσης φαινομενικά, αλλά να δούμε στο τέλος της βραδιάς το ποσοστό επαλήθευσης σε αυτά.
Άρα κάπου εκεί θα κινηθούμε σήμερα μαζί με την Οντένσε και τη Τριεστίνα που προσφέρονται ως φαβορί και αξιολογώντας τα τελευταία στοιχεία των παιχνιδιών και των ομάδων θα καταλήξουμε σε κάποια από αυτά και μαζί με κάποια ειδικά στοιχήματα, που σίγουρα θα βγάλουμε άκρη, θα σας προσφέρω τις τελικές μου εκτιμήσεις γύρω στις 17.00 (GMT + 02.00).
Mέχρι τότε να έχετε ένα καλό μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).