Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2008Καλημέρα σε όλους!!

Κακιά, στραβή και ανάποδη η χθεσινή μέρα, καθώς ειδικά το μεσημέρι τίποτε δεν μας πέρασε με πολλά κομβικά σημεία για εμάς και για τον πολύ τον κόσμο, να μη περνάνε.

Παρόλα αυτά και ανάμεσα από τις συμπληγάδες θα μπορούσαμε να πάμε έστω ένα ταμείο μια και στα 2 πρώτα δελτία - προτάσεις χάσαμε από ένα σημείο στο καθένα, ενώ από μέσα στη γενικότερη αναποδιά της ημέρας εκεί που περιμέναμε να πάρουμε τον άσσο της Λόκερεν, προηγείται με 2-1 στο 88' και δέχεται την ισοφάριση στο 90, ενώ το ίδιο ακριβώς και με πανομοιότυπο τρόπο έγινε και στη Τουλούζ με την γηπεδούχο να προηγείται πάλι στο 88' και πάλι να δέχεται την ισοφάριση στο 90'.

Ήταν δηλαδή στραβό το κλίμα χθες , το έφαγε και ο γάιδαρος. Με αυτά και με αυτά, τελικά σαν αποτέλεσμα είχαμε να σταματήσει το σερί των δελτίων που περνούσαν τις τελευταίες μέρες.

Αυτά όμως για χθες. Άλλη μέρα σήμερα, με σαφώς λιγότερες επιλογές, αυτό δεν είναι πάντα κακό βέβαια, μια και θα μπορέσουμε να προσεγγίσουμε τα παιχνίδια πιστεύω καλύτερα από όσο χθες.

Γύρω στις μ13.00 (GMT + 02.00), θα έχω ανεβάσει τις εκτιμήσεις μου, για τα σημερινά παιχνίδια.

Μέχρι τότε να έχετε ένα όμορφο Κυριακάτικο πρωινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).