Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2008

Καλά και ευτυχισμένα Χριστούγεννα σε όλους!!


Kαλή σας ημέρα και καλή Χριστουγεννιάτικη εβδομάδα!!


Ενώ το τριήμερο του Σαββατοκύριακου ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς και τις καλύτερες των προϋποθέσεων, με μια τέλεια στοιχηματικά Παρασκευή, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά χθες και ιδιαίτερα το Σάββατο, με πολλά παιχνίδια στα οποία είχαμε στηριχθεί και μεις, αλλά και ο περισσότερος κόσμος να μη περνάνε και να στέλνουν τα δελτία μας άρον άρον για σκίσιμο και πέταμα.

Βέβαια μέσα στον γενικότερο χαμό χθες πέρασε τελικά ένα από τα δελτία προτάσεις μας, με το σύστημα το οποίο και προτείναμε να μας δίνει μια τριάδα και τα 2 στάνταρτ, αλλά τι να το κάνουμε αφού εκτός από ψυχολογικούς λόγους δεν είχε κανένα αντίκρυσμα στην τσέπη μας.

Και το έχω παρατηρήσει τόσο χρόνια που ασχολούμαι με το στοίχημα, πως όταν μια αγωνιστική πάει στραβά, ακόμη και κάποια λίγα παιχνίδια που έχουν τύχη κατά τη διάρκεια του αγώνα να πάνε καλά, στο τέλος στραβώνουν και αυτά.

Και ο λόγος γίνεται κυρίως για τις 2 ισοπαλίες που χάσαμε στο σύστημά μας, οι οποίες και χάθηκαν στο 90ο λεπτό, αλλά και για το δελτίο στο οποίο χάσαμε την Παρί η οποία αν και προηγήθηκε 2 φορές δεν κατόρθωσε να πάρει το τρίποντο της νίκης.

Και μένω ιδιαίτερα στην Παρί, διότι από τα μικρά σημεία που προτείναμε χθες, ήταν το μόνο που δεν πέρασε χθες, μια και σε αυτή την κατηγορία σημείων είχαμε 6 επαληθεύσεις στις 7 και από αυτά τα 7 σημεία κρίναμε πριν την έναρξη των παιχνιδιών πως αυτό ήταν ένα από τα δυνατότερα σημεία της ημέρας. Λάθος υπολογισμός, αποδείχθηκε τελικά.

Από εκεί και πέρα, άλλε δυο κατηγορίες σημείων που χθες πήγαμε σχετικά καλά, ήταν τα "μεγάλα σημεία", με 4 επαληθεύσεις στις 8 εκτιμήσεις και τα όβερ/άντερ 2,5 γκολς με 3 στις 4.

Χάσαμε ένα δελτίο ακόμη για ένα παιχνίδι, αυτό της Κάλλιαρι με τη Ρετζίνα, και κάπου εδώ κλείνει ο απολογισμός μας για το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Από σήμερα μέχρι και την Πέμπτη, διεξάγονται ελάχιστα παιχνίδια ανά την υφήλιο, ενώ την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή μετά τα Χριστούγεννα, έχουμε πλήρη αγωνιστική δραστηριότητα, στην Αγγλία και την Σκωτία.

Εγώ σας δίνω ραντεβού για την Παρασκευή στις 26 του Δεκέμβρη, λίγο πριν το μεσημεριανό τραπέζι, με τις εκτιμήσεις μου για τα παιχνίδια που διεξαχθούν εκείνη την ημέρα.

Μέχρι τότε δεν θα αναρτήσω εκτιμήσεις, άλλωστε δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθούμε με τα 5-6 παιχνίδια που γίνονται, ας κάνουμε ένα διάλειμμα, το απαιτούν άλλωστε οι Άγιες μέρες των Χριστουγέννων και εμείς εδώ να είμαστε γεροί και θα τα λέμε σε καθημερινή βάση, όπως άλλωστε εδώ και τόσο καιρό.

Να σας ευχηθώ να περάσετε καλά και ευτυχισμένα Χριστούγεννα με τους ανθρώπους που σας αγαπάνε και αγαπάτε και όπως είπαμε ραντεβού την Δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, λίγο πριν το μεσημέρι.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).