Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2008

Πολύ καλή η χθεσινή μέρα....

Καλημέρα σε όλους!!

Πολύ καλά εξελίχθηκε η χθεσινή μέρα με πολλά παιχνίδια να επαληθεύονται,έστω και στα 2 σημεία από τα 3, αλλά ήταν αρκετά αυτά έτσι ώστε να μας στείλουν στο ταμείο σε ένα από τα δελτία προτάσεις μας.
Επίσης δεν έχω παράπονο και από το σύστημα, μια που και εκεί πήραμε μια τριάδα από τα ζητούμενα, το τέταρτο που ήθελα να έρθει ήταν ο άσσος της Άστον Βίλα, απέναντι στην Άρσεναλ, αλλά για όποιον παρακολούθησε το παιχνίδι, εκεί είχαμε μια μαγική εικόνα με τους "χωριάτες", να έχουν πληθώρα ευκαιριών στο πρώτο ημίχρονο και δυνατότητα να έχουν προηγηθεί ακόμη και με 3 ή και 4-0, αλλά όλα αυτά μέχρι το 40', όταν και σε μια αντεπίθεση οι κανονιέρηδες, έκαναν το 0-1.
Τελικά το παιχνίδι ήρθε 2-2 με την ισοφάριση στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού. Ικανοποίηση βέβαια γα τους παίκτες της Άστον Βίλα, έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, μια και κράτησαν την προνομιούχο και πολύ κολακευτική γι αυτούς τέταρτη θέση.
Για σήμερα έχουμε πλήρη αγωνιστική δράση στην Σκωτία, με το "old firm", το μεγάλο ντέρμπι του μίσους, μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους, ανάμεσα στην Ρέιντζερς και τη Σέλτικ με το μομέντουμ, να γέρνει ελαφριά προς τη πλευρά των γηπεδούχων.
Υπάρχουν επιλογές σε αρκετά παιχνίδια, με μεγάλη τύχη επαλήθευσης, αλλά και τον συντελεστή δυσκολίας να "χτυπάει κόκκινο", μια που όταν μιλάμε για τα διάφορα κουτσοχώρια της Σκωτίας, η εξέλιξη των παιχνιδιών και το τελικό αποτέλεσμα, έχει πάντα να κάνει σχέση και με τις ποσότητες γαλοπούλας και αλκοόλ που κατανάλωσαν οι παίκτες της καθεμίας από αυτές τις ομάδες.
Θα επανέλθω με νέα ανάρτηση, λίγο πριν τις 13.00 (GMT + 02.00), με τις εκτιμήσεις μου για τα σημερινά παιχνίδια.
Μέχρι τότε να έχετε μια καλή ημέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).