Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2008

Με Uefa σήμερα!!

Καλησπέρα σε όλους!!
Σοφή αποδείχτηκε η κίνησή μας χθες να μην ασχοληθούμε με κανένα από τα ματς - σκουπίδια που συμπεριελάμβανε η χθεσινή ποδοσφαιρική μέρα, καθώς αυτό που διαπίστωσα παρακολουθώντας την εξέλιξη των χθεσινοβραδινών παιχνιδιών ήταν πως από όπου και να τα έπιανες, από τελικό αποτέλεσμα μέχρι ειδικό στοίχημα, δεν υπήρχε περίπτωση να τα πιάσεις από πουθενά.
Εκεί που ήρθαν κάποια σημεία ήταν στο FA TROPHΥ, στην Αγγλία, καθώς ομάδες όπως η Κρόουλι, η Κιντερμίντερ, η Έμπσφιλντ και καναδυό ακόμη πέρασαν αλλά πρώτον τα παιχνίδια αυτά ήταν εκτός ελληνικού κουπονιού και δεύτερον οι πληροφορίες σχετικά με τίς συνθέσεις των ομάδων και τις προθέσεις τους ήταν αλληλοσυγχεόμενες, με αποτέλεσμα να μην έβγαινε άκρη πριν την έναρξή τους, για το πόσο σίγουρα ήταν κάποια μικρά σημεία, τα οποία τελικά επαληθεύτηκαν.
Τελικά έμεινα ικανοποιημένος με την επιλογή μου να μην ασχοληθώ καθόλου χθες και να θυμάστε ότι τις περισσότερες φορές το να μην ασχοληθούμε με κάποια παιχνίδια καθόλου και να τα αποφύγουμε, είναι σοφότερο από το να τα μελετήσουμε, να τα επιλέξουμε και τελικά να τα χάσουμε λόγω της αναξιοπιστίας του θεσμού στον οποίο συμμετέχουν οι ομάδες.
Αυτά για χθες.
Για σήμερα και μέχρι να ανεβάσω τις τελικές μου εκτιμήσεις για το σύνολο των παιχνιδιών της ημέρας, θα σας επισημάνω 3 παιχνίδια στα οποία αξίζει να δώσουμε βάρος.
Αυτά είναι το Αμβούργο, όπου ο άσσος έχει κατρακυλήσει πλέον στο 1,70 στη Bwin, το 1Χ της Μπρυζ, καθώς η γηπεδούχος προκρίνεται και με ισοπαλία, ενώ η Κοπεγχάγη θέλει μόνο τη νίκη, κάτι ανάλογο δηλαδή με το αυριανό παιχνίδι του Ολυμπιακού και τέλος το Χ2 της Βαλένθια στην έδρα της Σαιντ Ετιέν.
Για οτιδήποτε άλλο, πιο φρέσκο, θα σας ενημερώσω με την απογευματινή μου ανάρτηση, όπως πάντα γύρω στις 17.00 (GMT + 02.00).
Μέχρι τότε να έχετε ένα καλό μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).