Τρίτη, 2 Δεκεμβρίου 2008

Xωρίς κανένα απολύτως ενδιαφέρον σήμερα!!

Καλησπέρα!!

Ένα πρόγραμμα παντελώς αδιάφορο σήμερα, το οποίο απαρτίζεται από 5 παιχνίδια εκ των οποίων τα 2 από Δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας, ένα για το FA Cup και 2 για το Carling Cup.
Όπως καταλαβαίνετε όλοι δεν αξίζει καν να ασχοληθούμε και το καλύτερο θα είναι να περιμένουμε την αυριανή και τη μεθαυριανή μέρα με τα παιχνίδια του Uefa.

Το μόνο παιχνίδι που ίσως να άξιζε της προσοχής μας είναι αυτό της Γουίκομπ με τη Μάκλσφιλντ στον άσσο αλλά ένας κούκος δεν φέρνει την Άνοιξη.

Να σας ευχηθώ να έχετε ένα καλό απόγευμα και μεις θα τα πούμε αύριο με τα παιχνίδια του Uefa.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).