Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2009

Με το νέο κουπόνι στα χέρια μας!!


Καλησπέρα σε όλους τους φίλους!!
Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να έχει αυτό το βλέμμα αρκετές φορές χθες το βράδυ, καθώς η ομάδα του η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνώρισε την ήττα από τη Ντέρμπι Κάουντι με 1-0 εκτός έδρας και μας να ακολουθούμε εκείνο το ομιχλώδες μονοπάτι της χθεσινής φωτογραφίας, δεν ήταν δυνατόν να οδηγηθούμε σε εκτιμήσεις με μεγάλα ποσοστά επαλήθευσης κατά την χθεσινή ημέρα.
Σήμερα έχουμε το νέο ελληνικό κουπόνι στα χέρια μας, το οποίο θα μας κάνει συντροφιά μέχρι και την Δευτέρα, συμπεριλαμβάνοντας περισσότερα παιχνίδια, αλλά και καλύτερα ποιοτικά σε σχέση με αυτό το οποίο είχαμε στα χέρια μέχρι και χθες.
Αυτό το οποίο θα πρέπει να προσέξουμε είναι ο άσχημος καιρός ειδικά στην Βρετανία, όπου είναι πολύ πιθανόν να αναβληθούν πάρα πολλά παιχνίδια.
Για σήμερα ήδη αναβλήθηκε το παιχνίδι της Γουόκινγκ με τη Νόρθγουιτς, για τη Conferance και από τα εναπομείναντα, αν αφαιρέσουμε τα 2 για το Copa Del Rey και αυτό της Πόρτο με τη Σετούμπαλ για το League Cup, καθώς οι πληροφορίες είναι ότι η γηπεδούχος Πόρτο θα κατέβει με αναπληρωματική ενδεκάδα, μας μένουν όλα κι όλα 3 παιχνίδια.
Στη Γαλλία και στη δεύτερη κατηγορία αυτής, έχουμε ένα παιχνίδι ντέρμπι και λόγω γεωγραφικής καταβολής των ομάδων (προέρχονται και οι 2 από τη Βόρεια Γαλλία), αλλά και λόγω της βαθμολογικής τους θέσης.
Η φιλοξενούμενη και πρωτοπόρος Λανς προέρχεται από διακοπή, καθώς δεν αγωνίστηκε στους αγώνες του Κυπέλλου, την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ η Μπουλόν προέρχεται από νίκη πρόκριση με 1-2 (στην παράταση), επί της Νιόρ.
Στο παιχνίδι που θα γίνει κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες και πολύ κρύο, αν γίνει τελικά, εκτιμώ πως θα έχουμε ισοπαλία.
Στα άλλα 2 παιχνίδια που είναι για τα Play Offs του Μεξικό, για δυο θέσεις που οδηγούν στο Κύπελλο Λιμπερταδόρες της επόμενης χρονιάς, να σας τονίσω πως διεξάγονται σε ουδέτερα γήπεδα στις H.Π.Α.
Στο πρώτο παιχνίδι το κίνητρο το έχει η Μονάρκας, καθώς η Πατσούκα, έχει ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση, οι πληροφορίες λένε πως ο προπονητής των φιλοξενουμένων θα κατεβάσει μια ομάδα με αλλαγές, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ειναι ικανή η Μονάρκας να φτάσει στη νίκη.
Στο δεύτερο παιχνίδι, ενδιαφέρονται και οι 2 ομάδες, αλλά βλέπω πιο κοντά στην επικράτηση τους γηπεδούχους, μια και η Τέκος είναι αποδυναμωμένη σε έμψυχο υλικό σε σχέση με τα παιχνίδια του Πρωταθλήματος.
Μετά τα παραπάνω πολλά λόγια , πάμε και στις πολύ λίγες εκτιμήσεις μας.
101. Mπουλόν - Λανς : X & goal/goal (NO) & (OK)
105. Μονάρκας - Πατσούκα : 1X (OK)
106. Τολούκα - Τέκος : 1 (OK)
Καλό σας βράδυ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).