Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009


Καλησπέρα!!

Τελικά αποδείχθηκε για ακόμη μια φορά πως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός, αλλά και το αντίθετο.
Aυτό συνέβη χθες βράδυ με αποτέλεσμα σε μια αδιάφορη στοιχηματική μέρα, με 5 μόλις παιχνίδια να υπάρχουν στο κουπόνι, επιλέξαμε μια τριάδα, η οποία βέβαια δεν παιζόταν στον ΟΠΑΠ με το ισχύον σύστημα στοιχηματισμού και τελικά επαληθέυτηκε με άνετο και χαλαρό τρόπο...
Για σήμερα έχουμε παιχνίδια από το FA CUP, της Αγγλίας αλλά και της Σκωτίας καθώς και για το Coupe De La Ligue στη Γαλλία.
Για εκτιμήσεις από αυτά τα παιχνίδια, θα είμαστε εδώ γύρω στις 17.30 (GMT +02.00), με ότι νεότερο υπάρχει, προσπαθώντας να βγάλουμ εκαι σήμερα κάποιο καλό συνδυασμό σε ένα δελτίο, για να μας πάει Ταμείο.
Καλό σας μεσημέρι!!

1 σχόλιο:

Μαρία Έλενα είπε...

Γεια σου Πασχάλη
Η πιο όμορφη μέρα ξημέρωσε.
Φιλάκια ...

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).