Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2009

Νέο Σαββατοκύριακο στην πόρτα μας, με νέο κουπόνι....



Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!!
Κυκλοφόρησε το νέο ελληνικό κουπόνι, από χθες το βράδυ, για το Σαββατοκύριακο και νέες προκλήσεις έχουμε μπροστά μας, στη μάχη απέναντι στους book, ανά τον κόσμο. Στόχος δικός τους το κέρδος, από τις δικές μας αβλεψείες και επιπολαιότητες, στόχος δικός μας να αξιολογήσουμε όσο πιο σωστά γίνεται τα δεδομένα του κάθε παιχνιδιού χωριστά, να βρούμε τα τυχόν λάθη των books και με βοηθό την θεά Τύχη να μπορέσουμε να βάλουμε στην τσέπη μας λίγα από τα χαρτονομίσματα της φωτογραφίας, δολάρια ή Ευρώ, ή οτιδήποτε άλλο είναι αυτά.
Αυτό το οποίο θέλω να σας πω, είναι πως όσο τα περισσότερα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, είναι σε χειμερία νάρκη, σε συνδυασμό με τη διακοπή μέχρι να αρχίσει η κλαουσούρα στην Αργεντινή και κάποια άλλα πρωταθλήματα, που ξεκινάνε την Άνοιξη, οι επιλογές μα ς είναι περιορισμένες με αποτέλεσμα να μειώνονται και οι πιθανότητες μας να πιάσουμε αδιάβαστους αυτούς που καθορίζουν τις τύχες του στοιχήματος σε παγκόσμια κλίμακα και ορίζουν τους κανόνες του "παιχνιδιού¨.
Εμείς δυστυχώς είμαστε υποχρεωμένοι να χορεύουμε τον χορό και τον ρυθμό που εκείνοι προστάζουν και μη μπορώντας, να πράξουμε διαφορετικά, από τη βιασύνη μας, κάποιες φορές, από την επιπολαιότητά μας κάποιες άλλες, κάνουμε λάθη που μας στερούν, από "Ταμεία" και ρευστό από την τσέπη μας.
Η εβδομάδα που πέρασε, ήταν δύσκολη, καθώς κυριαρχούσαν τα παιχνίδια κυπέλλου σε όλη την Ευρώπη, παρόλα αυτά όμως πέρασαν σημεία, ειδικά την Τετάρτη. Εμείς εκεί είχαμε 3 δελτία, όπου στο καθένα χάσαμε και από ένα παιχνίδι στις τριάδες που προτείναμε, όσο εύκολα τα χάσαμε τα "Ταμεία", ΄το ίδιο εύκολα θα μπορούσαμε και να είχαμε πληρωθεί. Δυστυχώς όμως συνέβη το πρώτο.
Εμείς οφείλουμε να προσπεράσουμε και να δούμε αυτά που θα διαδραματιστούν, τις επόμενες 3 μέρες που έχουμε μπροστά μας με αισιοδοξία και καθαρό μυαλό.
Για σήμερα έχουμε παιχνίδια κυρίως από τη Β' Γαλλίας και κάποια διάσπαρτα από άλλα πρωταθλήματα. Εκτός ελληνικού κουπονιού έχουμε παιχνίδια από τη Β' Ολλανδίας και προκειμένου να έχουμε περισσότερες επιλογές για σήμερα, θα σας προσφέρω εκτιμήσεις και προτάσεις και για αυτά τα παιχνίδια. Άλλωστε στόχος μας είναι να πάμε Ταμείο και ας είναι και από παιχνίδια του Ιρανικού και Ινδονησιακού Πρωταθλήματος, αρκεί να τα έχουμε εκτιμήσει σωστά.
Θα είμαι εδώ με εκτιμήσεις για όλα αυτά, το απόγευμα γύρω στις 17.00 (GMT + 02.00).
Μέχρι τότε να έχετε μια υπέροχη και παραγωγική ημέρα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).