Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2009

Ένα τέλειο Σάββατο χθες!! Με πλούσιο άρωμα χρήματος!!



Καλημέρα σε όλους και να έχουμε μια πανέμορφη Κυριακή!!

Χθες όλα εξελίχθηκαν τέλεια, για το σύνολο πιστεύω των παικτών του στοιχήματος καθώς πέρασαν πάρα πολλά σημεία, ειδικά το βράδυ δεν νομίζω να υπάρχει σημείο που να παίχτηκε από τον κόσμο και να μη πέρασε. Έπρεπε κάποιος να προσπαθήσει πολύ για να μην πάει "Ταμείο" χθες!!

Χρειάζονται κάτι τέτοιες μέρες για όλους μας, γιατί μόνον έτσι παίρνουμε κουράγιο να συνεχίσουμε να χρηματοδοτούμε τον νταλκά μας και να πηγαίνουμε με χαμόγελο στο Πρακτορείο, προκειμένου να παίξουμε δελτία και αντί να πληρώσουμε να δίνουμε τα κερδισμένα δελτία και να παίρνουμε ρέστα από αυτά.

Εμείς από αυτόν εδώ τον χώρο περάσαμε 4 "Ταμεία" χθες. Μια πρόταση με απόδοση 5,631, μια ακόμη με μικρότερη απόδοση και πιο γερά πορτοφόλια με απόδοση 3,322, πήραμε μια 3άδα και 2 στάνταρ από το σύστημά μας, ενώ τέλος πέρασε και το μονό αποδεκτό, που ήταν το διπλό της Μπάρι με το πλουσιοπάροχο 2,40!!

Να είναι καλά τα παλικάρια που μας χάρισαν χθες βράδυ συγκλονιστικές στιγμές και σε κάτι τέτοιες δύσκολες περιόδους, μας ζέσταναν τις τσέπες.

Για σήμερα τα πράγματα δεν τα βλέπω σαν και χθες, καθώς και οι επιλογές με μια πρώτη ματιά φαίνονται περιορισμένες και λόγω αριθμού αγώνων αλλά και λόγω ποιότητας αυτών.

Υπάρχουν πολλά μικρά σημεία που λογικά δείχνουν δυνατά και κάποια άλλα που βγαίνουν ύστερα από πολύ μελέτη.

Εγώ θα είμαι εδώ λίγο πριν τις 13.00 (GMT + 02.00), προκειμένου να σας δώσω όπως πάντα εκτιμήσεις για όσα περισσότερα παιχνίδια, νομίζω πως βγαίνει στοιχηματική άκρη.

Μέχρι τότε να έχετε ένα όμορφο Κυριακάτικο πρωινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).