Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009

Αρκετά καθυστηρημένα σήμερα!!



Καλησπέρα σε όλους!!

Με αρκετή καθυστέρηση σήμερα, σε σχέση με άλλες μέρες θα ανεβάσω το σημερινό μου post, καθώς κάποιες ανειλημμένες υποχρεώσεις δεν μου επέτρεψαν να ανεβάσω πιο νωρίς τις σημερινές μου εκτιμήσεις.
Χθες για δεύτερη μέρα σερί, χάσαμε το δελτίο πρόταση για ένα παιχνίδι, με την Μπαρτσελόνα να μη μπορεί να κερδίσει εκτός έδρας την συμπολίτισσά της Εσπανιόλ. Εμείς βέβαια ποντάραμε στο over 2,5 goals και όχι στο διπλό, αλλά και πάλι αστοχήσαμε στην επιλογή μας.
Για τα σημερινά παιχνίδια που και πάλι είναι για τον θεσμό του Κυπέλλου, ήδη πριν από λίγο τελείωσε το παιχνίδι της ΑΕΚ, η οποία αγκομαχώντας πήρε τη νίκη - πρόκριση με 1-0, απέναντι στην Κέρκυρα.
Για τα υπόλοιπα βραδινά παιχνίδια, ξεχωρίζουν το διπλό της Τβέντε απέναντι στην προβληματική Τβέντε και ο άσσος της πιο φορμαρισμένης ομάδας αυτόν τον καιρό στην Ισπανία (μετά την Μπαρτσελόνα), Ατλέτικο Μπιλμπάο. Ήδη η απόδοση του άσσου, έχει κατρακυλήσει σε όλες τις εταιρείες του εξωτερικού, αλλά και στον ΟΠΑΠ, φτάνοντας στο 1,50 (1,52 στη Bwin).
Στα υπόλοιπα παιχνίδια, το Στρασβούργο παίζει εκτός έδρας με τη Ρεμς, η οποία αν και με νέο προπονητή εδώ και 10 μέρες, δεν νομίζω πως είναι ικανή να κερδίσει το Στρασβούργο. Παρόλα αυτά θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε αυτό το παιχνίδι και ίσως η πιο σοφή επιλογή να είναι τα εκατέρωθεν γκολ.
Στο Κιλμάρνοκ - Έιρ, υπάρχει σαφέστατο προβάδισμα στους γηπεδούχους και δεν περιμένετε, σίγουρα εμένα να σας το πω.
Συνοψίζοντας όλα τα παραπάνω η πρότασή μου για τα αποψινά παιχνίδια είναι :
132. Aτλέτικο Μπιλμπάο - Σπόρτινγκ Χιχόν : 1 (1,52)
127. Ρεμς - Στρασβούργο : goal/goal (1,95)
130. Ντεν Χάαγκ - Τβέντε : 2 (1,60)
H απόδοση του παραπάνω multi bet είναι 4.446 στη Bwin.
Kαλό σας βράδυ!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

love this picture! thanks for visiting my site!

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).