Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2009

Με το μεγάλο ντέρμπι στο Κλεάνθης Βικελλίδης, σήμερα!!




Kαλημέρα σε όλους!!

Kαμία σχέση το ξημέρωμα της σημερινής Κυριακής σε σύγκριση με αυτό της προηγούμενης. Τουλάχιστον σε αυτά με τα οποία διαλέξαμε να στήσουμε τα δελτία μας παιχνίδια, εκεί έγινε του «κουτρούλη ο γάμος»!! Στα υπόλοιπα παιχνίδια και αναφέρομαι στον τρόπο με τον οποίο τα αναλύσαμε στο κυρίως κομμάτι του χθεσινού μας post, εκεί τα πήγαμε σχετικά καλά, καθώς προβλέψαμε τους κινδύνους, που έκρυβαν τα παιχνίδια, της Ρέιντζερς, της Πόρτσμουθ, της Σπόρτινγκ και της Φέγιενορτ.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, που τα πιστεύαμε και τελικά, έστειλαν τα δελτία μας στον «κουβά», μας απογοήτευσαν κυρίως ο Παναθηναϊκός, ο οποίος βάσει της τρέχουσας φόρμας, έδειχνε ότι θα είχε ένα εύκολο απόγευμα στο «Παγκρήτειο Στάδιο», καθώς τις τελευταίες αγωνιστικές είχε βρει τα πατήματά του και φαινόταν ικανός να κυνηγήσει, αν μη τι άλλο τον αιώνιο αντίπαλό του, τελικά όμως, το πάθημα του πρώτου Γύρου, δεν έγινε μάθημα στους παίκτες του Τεν Κάτε και ο Εργοτέλης τους κόλλησε στο καναβάτσο, παίρνοντας τη νίκη με 1-0. Εκτός του δικού μας Παναθηναϊκού , μας απογοήτευσε η Άστον Βίλα, που είχε παιχτεί από πολύ κόσμο, η Αιντχόφεν που για άλλη μια αγωνιστική αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων και πλέον η υπόθεση «Τίτλος», μάλλον έχει απομακρυνθεί, ανεπιστρεπτί.


Τα ίδια ισχύουν και για την ιστορική Φέγιενορτ, που μετά και από τη νέα χθεσινή ήττα και απογοητευτική εμφάνιση, στα επόμενα παιχνίδια που απομένουν, μέχρι τη λήξη του Πρωταθλήματος, θα πρέπει να στρέψει την προσοχή της, στον τρόπο με τον οποίο θα αποφύγει τον υποβιβασμό.

Τα παιχνίδια τα οποία τα εκτιμήσαμε σωστά και μας χαροποίησαν από τη χθεσινή μέρα, ήταν η νίκη της Σίβασπορ, τα 3 σημεία που επαληθεύτηκαν στη Κόνφερανς, η νίκη της Χαρτς στη Σκωτία, η Χέρενφεν στην Ολλανδία και η Γκέρμιναλ στο Βέλγιο και τέλος η Πόρτο στην Πορτογαλία

Για τα σημερινά παιχνίδια, τώρα, εντός συνόρων κυριαρχεί το ντέρμπι του Κλεάνθης Βικελίδης, μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ και είναι μια ευκαιρία σήμερα για τον Δικέφαλο, να εκμεταλλευτεί το στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού και να ξαναπεράσει στη δεύτερη θέση. Στοιχηματικά πάντως, το μόνο αξιόπιστο σημείο, μετά την ισοπαλία, είναι το under 2,5 goals.

Στην Ιταλία, δύσκολο το έργο της Ρόμα στη Νάπολι, ενώ βλέπω νίκες για Μίλαν, Τζένοα και Ίντερ.

Στην Ισπανία, πολλές ομάδες σήμερα θα κατέβουν με αλλαγές στη σύνθεσή τους, λόγω των επικείμενων μεσοβδόμαδα παιχνιδιών για το κύπελλο. Τέτοιες είναι η Μπιλμπάο, η Βαλένθια και η Σπόρτινγκ Χιχόν. Στα υπόλοιπα παιχνίδια, βλέπω ισοπαλία στο παιχνίδι της Μάλαγα με την Ατλέτικο Μαδρίτης και νίκες για Αλμερία, Ουέλβα και Ρεάλ Μαδρίτης.

Στο Βέλγιο έχουμε 2 σημαντικά παιχνίδια μεταξύ της Ζούλτε Βάρεγκεμ και Κλαμπ Μπρυζ και το άλλο μεταξύ της Βέστερλο και της περσινής πρωταθλήτριας Σταντάρ Λιέγης. Η Κλαμπ Μπρυζ έδειξε μετά τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής, πως μπορεί να πρωταγωνιστήσει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα αρκεί σήμερα αν μη τι άλλο να μην ηττηθεί, ενώ το άλλο παιχνίδι η Βέστερλο με ρεκόρ 7-1-1 στην έδρα της φέτος, αλλά με δυσμενή παράδοση κόντρα στην Σταντάρ Λιέγης, αναμένεται πιο αμφίρροπο.

Στην Ολλανδία θα προτιμήσω το διπλό της Τβέντε και τον άσσο της Ουτρέχτης.

Αυτά σε γενικές γραμμές για τα σημερινά παιχνίδια, ας ελπίσουμε να τα δέσουμε σε δελτία σωστά και να πάμε σήμερα, κάποιο Ταμείο.

Πάμε να δούμε και τις προτάσεις μας σε δελτία :

1η πρόταση (Multi Bet) :

240. Xεράκλες – Τβέντε : 2 (1,70) (ΟΚ)
244. Μπολόνια – Μίλαν : 2 (1,60) (ΟΚ)
253. Λίβερπουλ – Έβερτον : 1 (1,65) (ΝΟ)

Η απόδοση του παραπάνω δελτίου είναι 4.488 στη bwin.

2η πρόταση :

242. Λάτσιο – Κατάνια : 1 (1,55) (ΝΟ)
260. Σαραγόσσα – Βαγιεκάνο : 1 (1,60) (ΝΟ)
265. Σεβίλλη Σανταντέρ : 1 (1,50) (NO)

Η απόδοση του παραπάνω δελτίου είναι 3,72 στη bwin.

3η πρόταση :

226. Χέρκουλες – Σαλμάνκα : 1X (1,23) (OK)
233. Ατρόμητος – Αγροτικός Αστέρας : over 2,5 goals (1,90) (ΟΚ)
237. Γκρόνιγκεν – Άγιαξ : goal/goal (1,45) (ΝΟ)
263. ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ : under 2,5 goals (1,45) (ΟΚ)

Η απόδοση του παραπάνω δελτίου είναι στη 4,940 στη bwin.

4η πρόταση( σύστημα) :

231. Πανθρακικός – Ηρακλής : X (2,85) (ΝΟ)
233. Ατρόμητος – Αγροτικός Αστέρας (Bunker): 1 (1,30) (ΟΚ)
245. Νάπολι – Ρόμα : X (3,00) (ΝΟ)
247. Σιένα – Αταλάντα : X (2,90) (ΝΟ)
257. Μάλαγα – Ατλέτικο Μαδρίτης : X (3,25) (ΟΚ)
263. ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ : X (2,90) (ΟΚ)
270. Βέστερλο – Σταντάρ Λιέγης : X (3,35) (NO)
271. Ιντερ – Σαμπντόρια (Bunker) : 1 (1,40) (OK)
273. Ρεάλ Μαδρίτης – Λα Κορούνια (Bunker) : 1 (1,35) (OK)


Ζητάμε τα 3 bunkers και 3άδες, 4άδες από τα ζητούμενα!!

5η πρόταση (Μονό αποδεκτό – Single bet ):

272. Μονακό – Νις : 2 (3,10) στη bwin. (NO)

6η πρόταση

234. Βέροια – Ιωνικός : X2 (1,49) (ΟΚ)
248. Τζένοα – Κατάνια : 1 (1,55) (ΝΟ)
256. Μαγιόρκα – Βαλένθια : X2 (1,25) (ΝΟ)
261. Ζούλτε Βάρεγκεμ – Κλαμπ Μπρυζ : X2 (1,34) (ΝΟ)

Η απόδοση του παραπάνω δελτίου είναι 3,868 στη bwin.

Kαλή σας επιτυχία σε αυτά που τελικά θα επιλέξετε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).