Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

Ένα είναι το αφεντικό της Πόλης μας!!




Περασμένες 12, ξημέρωμα Πέμπτης 29 Ιαν 2009 και τελικά για όσους από τους συμπολίτες μας δεν είχαν πειστεί για το ποια ομάδα είναι το αφεντικό της Πόλης μας, απόψε πιστεύω πως πήραν το μάθημά τους!!!!!!!!

Να δούμε με τι μούτρα αύριο, θα πουν καλημέρα στις δουλειές μας που θα μας συναντήσουν....

Ε, ρε πλάκες......

Και όπως έχει πει και ο ο φίλος μου ο
indian ...., από το απόγευμα ,........." και να στείλει την άλλη ομάδα, εκεί που πραγματικά ανήκει, στο πρωτάθλημα χωρίς στόχους.....". Εκεί την στείλαμε....

Καλό υπόλοιπο πρωταθλήματος λοιπόν στην ομάδα με σήμα το....σκουλήκι...., τα λέμε του χρόνου και πάλι!!!!!!!!

Αυτά φίλοι μου, τα υπόλοιπα τα αποψινά θα τα σχολιάσουμε αύριο το πρωί....

Καλή σας νύχτα!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τωρα που θα συναντηθουν οι δυο κρατικοδιαιτοι το κρατος με ποιον θαειναι;
Διογενης

Pasqual είπε...

Mε τον γνωστό αγαπημένο τους, φίλε μου Διογένη!! Δεν τρέφω φρούδες ελπίδες εγώ... Πάνω από όλα άλλωστε εμένα μου αρέσει το ποδοσφαιρο ως άθλημα και αυτο το χθεσινο σχόλιο, ήταν απλά ένα ξέσπασμα...!! Καλό σου βράδυ!! Keep in touch!!

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).