Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2009

Πλούσιο πρόγραμμα με πολλές επιλογές η σημερινή!!

λημέρα σε όλους !!

Mε ένα πολύ πλούσιο πρόγραμμα σήμερα, εντός και εκτός Ελληνικού κουπονιού, με πολλές επιλογές, μια και μετά την διακοπή έχουμε την επανέναρξη της Bundesliga και στην Αγγλία έχουμε πλήρη αγωνιστική δράση, σε όλες τις κατηγορίες, πλην της Conference (εκεί έχουμε παιχνίδια για το FA Trophy), μετά το διάλλειμα της προηγούμενης εβδομάδας, με τους αγώνες του FA Cup.

Bέβαια οι πολλές επιλογές μας φέρνουν και μεγάλη ζαλούρα και θέλει μεγάλη προσοχή στο τελικό ξεκαθάρισμα των σημείων τα οποία θα επιλέξουμε. Οπότε μεγάλη προσοχή σήμερα και όχι μεγάλα ανοίγματα, ειδικά στην Γερμανία, όπου χθες είχαμε την Μπάγιερ να μη κατορθώνει να πάρει ούτε την ισοπαλία στην έδρα του Αμβούργου.

Ένα παιχνίδι που το αποτέλεσμά του βέβαια ήταν μαγική εικόνα και όσοι το παρακολούθησαν είδαν να ακυρώνεται ένα παλικαρίσιο και κανονικότατο γκολ του Λουκατόνι στο πρώτο ημίχρονο και ενώ ήταν το σκορ εκείνη τη στιγμή 0-0. Το Αμβούργο είχε μισή ευκαιρία και έκανε ένα γκολ, ενώ στη συνέχεια η Μπάγιερ έχασε 8 ντουζίνες ευκαιρίες, να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ και αν μη τι άλλο να μην ηττηθεί.

Για τα σημερινά τώρα και παίρνοντας τα πρωταθλήματα με την σειρά έναρξης των παιχνιδιών, έχουμε:

Στην Τουρκία δεν χάνουν εκτός έδρας τόσο η Σίβασπορ, όσο και η Τράμπζονσπορ, ενώ ξεκάθαρο διπλό είναι αυτό της Γαλατασαράι στην έδρα της προβληματικής φέτος Ντενιζλισπόρ.

Στην Bundesliga, διπλό και οver 2,5 goals για τη Βόλφσμπουργκ, διπλό για τη Λεβερκούζεν και goal/goal και άσσος για τη Στουτγκάρδη.

Στην Αγγλία και όσο αφορά την Premiership, εκτός έδρας νίκη για Μάντσεστερ Σίτι, δεν χάνει η Μπλάκμπερν, άσσοι για την Φούλαμ και την Άστον Βίλα, ενώ εκατέρωθεν γκολ βλέπω στο παιχνίδι της Άρσεναλ με τη Γουέστ Χαμ αλλά και ισοπαλία.

Στη Championship εντός έδρας νίκες για Ιπσουιτς, Κάρντιφ, Μπέρνλι, εκατέρωθεν γκολ στο παιχνίδι της Γουλβς με τη Γουότφορντ και ισοπαλίες για τη Ρέντινγκ, την ΚΠΡ και την Κόβεντρι.

Στην Division 1, εντός έδρας νίκη για τη Στόκπορτ, διπλά για τη Λιντς, τη Λέστερ και ισοπαλίεςστα παιχνίδια της Σάουθεντ και της Καρλάλ.

Στη Division 2, άσσοι για Γουίκομ και Μπράντφορντ, εκατέρωθεν γκολ στα παιχνίδια της Νοτς Κάουντι με τη Τσέστερφιλντ και της Όλντερσοτ με τη Ροτσντέιλ.

Στη Conference, άσσος για τη Γουόκινγκ, μια και εκτός των άλλων η Νορθγουιτςς έχει σήμερα και αρκετές απουσίες.

Στην Serie B στην Ιταλία, άσσοι για Πάρμα και Μπάρι, διπλό η Μπρέσια και στο Χ2 η Ανκόνα.

Στην Premier League της Σκωτίας, διπλά για Αμπερντίν και Χαρτς, ισοπαλία μεταξύ της Χιμπέρνιαν και της Μάδεργουελ.

Από τα παιχνίδια των υπολοίπων κατηγοριών στη Σκωτία να κρατήσουμε μόνο τους άσσους της Ντανφέρμλιν και της Κάουντεμπιθ και το διπλό της Σαιντ Τζόνσον.

Στην Segunda Division στην Ισπανία, μόνο το διπλό της Αλμπαθέτε στην έδρα της παραπαίουσας Σεβίλλης Β και ο άσσος της Χέρκουλες κόντρα στην Κόρδοβα..

Στην Γαλλία όλα τα παιχνίδα σήμερα είναι περίεργα και αμφίρροπα οπότε λέω να κρατήσουμε το Χ2 της Νις και της Νανσί, το over 2,5 goals στο παιχνίδι της Παρί Σαιντ Ζερμαίν, το under 2,5 goals στο παιχνίδι της Οσέρ με την Λοριάν και τον άσσο της Ρεν.

Στο Βέλγιο, διπλο για τη Σερκλ Μπρύζ, over 2,5 goals για τη Σταντάρ Λιέγης και εκατέρωθεν γκολ στα παιχνίδια της Άντερλεχτ και της Ζούλτε Βάρεγκεμ.

Στην Ολλανδία και στην Erdevisie, διπλό για τη Γκρόνιγκεν, over 2,5 goals, η Μπρέντα και goal/goal για τον Άγιαξ με τη Χέρενφεν.

Για το τέλος αφήνω 4 σημεία βραδινά που από μόνα τους φτιάχνουν τριάδα ή τετράδα και φαίνονται πολύ ισχυρά.


Τον άσσο της Γιουβέντους, το διπλό της Σπόρτινγκ, το διπλό της Ρεάλ και τον άσσο της Τζαγκουάρες στο Μεξικό.

Πάμε να δούμε και τις προτάσεις μας σε δελτία :

1η πρόταση (Multi Bet) :

127. Στουτγκάρδη – Γκλάντμπαχ : 1 (1,40) (ΟΚ)
177. Μπάρι – Φροζινόνε : 1 (1,60) (ΟΚ)
206. Ντενιζλισπορ – Γαλατάσαράι : 2 (1,65) (OK)
232. Γιουβέντους – Κάλλιαρι : 1 (1,30) (NO)

Η απόδοση του παραπάνω δελτίου είναι 4,805 στη bwin.

2η πρόταση (Multi Bet) :

132. Άστον Βίλα – Γουίγκαν : 1 (1,60)
(ΝΟ)
139. Κάρντιφ – Νότιγχαμ : 1 (1,67) (ΟΚ)
184. Φόλκερκ – Αμπερντίν : X2 (1,31) (ΝΟ)
222. Τροφένσε – Σπόρτινγκ Λισσαβώνας : 2 (1,45)
(NO)
Η απόδοση του παραπάνω δελτίου είναι 5,075 στη bwin.

3η πρόταση (Multi Bet):

121. Στόουκ Σίτι – Μάντσεστερ Σίτι : 2 (2,10) (ΝΟ)
125. Κολωνία – Βόλφσμπουργκ : 2 (2,10) (ΝΟ)
147. Γουόλσολ –Λίντς : 2 (1,90) (ΝΟ)

Η απόδοση του παραπάνω δελτίου είναι στη 8,379 στη bwin.

4η πρόταση( σύστημα) :

134. Μπόλτον – Τότεναμ : X (3,15) (ΝΟ)
140. ΚΠΡ – Ρέντινγκ : X (3,15) (ΟΚ)
144. Ντέρμπι – Κόβεντρι : X (3,15) (ΝΟ)
175. Άσκολι – Ανκόνα : 2 (3,60) (ΝΟ)
182. Τρεβίζο – Μπρέσια (Bunker) : X2 (1,26) (ΝΟ)
189. Μόρτον – Σαιντ Τζόνσον (Bunker : X2 (1,31) (ΟΚ)
204. Ηρακλής –Άρης : X (2,75) (NO)
216. Βαλενσιέν – Νις : 2 (2,85) (NO)
232. Γιουβέντους – Κάλλιαρι (Bunker) : 1 (1,30)

Ζητάμε τα 3 bunkers και 3άδες, 4άδες από τα ζητούμενα!!

5η πρόταση (Μονό αποδεκτό – Single bet) ):

212. Σεβίλλη Β’ – Αλμπαθέτε : 2 (2,35) στη Bwin. (NO)

6η πρόταση (goal/goal):

133, Μίντλεσμπρο – Μπλάκμπερν : goal/goal (1,70) (ΝΟ)
137. Γουλβς – Γουότφορντ : goal/goal (1,75) (ΟΚ)
142. Μπέρνλι – Τσάρλτον : goal/goal (1,75) (ΟΚ)
158. Χάντερσφιλντ – Πιτέρμπορο : goal/goal (1,65) (ΝΟ)

Η απόδοση του παραπάνω δελτίου είναι 8,59 στη bwin.

Kαλή σας επιτυχία σε αυτά που τελικά θα επιλέξετε!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

[url=http://louboutinshop.co.uk]christian louboutin shoes[/url] Our experienced auctioneer, Colonel Gary Wright, has over 35 years experience at bid calling. [url=http://dkgoose.com]Canada Goose Parka[/url] Edprguidr [url=http://canadagoosesweden.com]Canada goose outlet [/url]
vocboo 732679 [url=http://www.canadagoosestorontofactory.ca]women canada goose[/url] 199092 [url=http://www.officialcanadagooseparkas.ca]canada goose jackets montreal[/url]

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).