Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

Τίποτε το ιδιαίτερο για σήμερα, στοιχηματικά!!





Καλή σας ημέρα!!

Τίποτε το ιδιαίτερο στο σημερινό στοιχηματικό μας πρόγραμμα, πλην των 2 παιχνιδιών για το Copa Del Rey, που τις εκτιμήσεις μου τις συπμεριέλαβα στο χθεσινό μου post.

Να σας θυμίσω μόνο πως αναφέρομαι στα 2 παιχνίδια για το Ισπανικό Κύπελλλο, μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Εσπανιόλ, στη ρεβάνς του 0-0, του πρώτου παιχνιδιού και το άλλο μεταξύ της Σεβίλλης και της Βαλένθια, στη ρεβάνς του 3-2 με το οποίο είχε επικρατήσει η σημερινή φιλοξενούμενη.

Για τις σημερινές αναμετρήσεις βλέπω over 2,5 goals στο παιχνίδι της Βαρκελώνης και εκατέρωθεν γκολ στο παιχνίδι της Σεβίλλης.

Στα χθεσινά παιχνίδια, είχαμε επικράτηση των φαβορί στη Γερμανία για το κύπελλο (πλην της Καρλσρούης, παιχνίδι με το οποίο δεν ασχοληθήκαμε και καλά κάναμε), στην Ιταλία πέρασε η Ίντερ, η Ρόμα και η Φιορεντίνα, ενώ η Μίλαν δέχθηκε στο 88' την ισοαφάριση από τη Τζένοα και η Γιουβέντους ηττήθηκε με 2-1 στο Ούντινε από την ομώνυμη ομάδα, παιχνίδι με το οποίο επίσης δεν ασχοληθήκαμε.

Στην Αγγλία πέρασε η Μάντσεστερ Σίτι, η Γουέστ Χαμ και η Τσέλσι, ενώ μας τα χάλασε η Μπλάκμπερν που αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 στην έδρα της με τη Μπόλτον και σκόνταψε η Λίβερπουλ, που αν και προηγήθηκε δέχθηκε στο τέλος του αγώνα την ισοφάριση.

Στο Copa Del Rey, δεν κέρδισε η Μπέτις την Μαγιόρκα, αν και είχε πονταριστεί ο άσσος της από πολύ κόσμο, ενώ πέρασε με 1-2 η Ατλέτικο Μπιλμπάο από την έδρα της Σπόρτινγκ Χιχόν, επαληθεύοντας την εκτίμησή μας για Χ2, σε αυτό το παιχνίδι.

Στο παιχνίδι για το Ελληνικό κύπελλο, είχαμε την τελική πρόκριση του ΠΑΟΚ σε βάρος του Άρη, μετά από 4 στείρα ημίχρονα στις έδρες του καθενός, με 9-8 στη διαδικασία των πέναλτις. Ένα παιχνίδι που όπως το περιμέναμε άλλωστε θα ήταν κλειστό, δυνατό, σκληρό, άναρχο με ελάχιστες φάσεις, από τις 2 ομάδες. Τελική επικράτηση για τον ΠΑΟΚ, που τελικά αυτό που μένει, είναι η τελική πρόκριση και η αναμονή για τον επόμενο αντίπαλο, που θα είναι ο Ολυμπιακός.

Διαπιστώνουμε τελικά ότι σε κάθε χώρα υπήρχαν 2-3 επιλεκτικά σπασίματα, δυνατών σημείωντα οποία σίγουρα πέταξαν αρκετά δελτία στον κάλαθο των αχρήστων.

Στις δικές μας εκτιμήσεις είχαμε χθες συνολικά12 στις 17 επαληθεύσεις, ένα αρκετά ικανοποιητικό ποσοστό , ενώ πέρασε και το ένα δελτίο με την τριάδα που περιείχε την Γουέστ Χαμ, τη Φιορεντίνα και την Τβέντε, χαρίζοντάς μας ένα μεσοβδόμαδο "Ταμειάκι" .

Εμείς από εδώ θα τα ξαναπούμε αύριο λίγο πριν το μεσημέρι αρχικά, κάνοντας μια πρώτη προσέγγιση του κουπονιού του Σαββατοκύριακου, που προβλέπεται αρκετά αξιόλογο, καθώς έχουμε επανέναρξη του πρωταθλήματος στις 2 κατηγορίες της Γερμανίας, αλλά και κανονικη αγωνιστική στην Αγγλία.

Να έχετε μια όμορφη ημέρα!!

2 σχόλια:

alien είπε...

ola~
what about crocodile picture?
hehehe

Μαρία Έλενα είπε...

΄Έχεις μήνμα στο ιστολογιο μου.
Φιλάκια ...

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).