Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009

Άλλο ένα ποδοσφαιρκό Σαββατοκύριακο, πέρασε στην Ιστορία!!

Καλησπέρα σε όλους και καλή εβδομάδα, η πρώτη του μήνα!!

Δευτέρα σήμερα και ο απόηχος της χθεσινής αλλα και προχθεσινής αγωνιστικής ημέρας, κυριαρχεί στον έντυπο αλλά και ηλεκτρονικό τύπο.

Κυριάρχησε, μόνον όσο αφορά το αποτέλεσμα όμως, ο Ολυμπιακός στο χθεσινό ντέρμπι του ΟΑΚΑ και πλέον βρίσκεται 11 ολόκληρους βαθμούς μπρόστά από τον δεύτερο ΠΑΟΚ και 12 από τον τρίτο Παναθηναϊκό. Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, ο Παναθηναϊκός έσπασε το αήττητο του Λεβαδειακού στην έδρα του, ενώ ο ΠΑΟΚ λύγισε στο τελευταίο εικοσάλεπτο την αντίσταση του Εργοτέλη, με 2 ασσίστ του Βραζιλιάνου του Λίνο και εκτελεστές τις ρεζέρβες του Μουσλίμοβιτς, τον Αναστασάκο και τον Αθανασιάδη, δείχνοντας πως τελικά υπάρχει και βάθος στην ομάδα.

Στο άλλο μεγάλο παιχνίδι της ημέρας, στο Άνφιλντ η Λίβερπουλ με 2 γκολ στα τελευταία 3 λεπτά του παιχνιδιού, έστειλε την Τσέλσι του Αμπράμοβιτς στο καναβάτσο.

Στα στοιχηματικά τώρα και όσον αφορά αυτά που εμείς από εδω πετύχαμε, βγάλαμε μια τριάδα με απόδοση 6,235 με τη Ναϊμέγκεν, τον Παναθηναϊκό και την Μίλαν, πήραμε το μονό αποδεκτό της Μίλαν, που ήταν το στοιχηματικό δώρο της ημέρας, ενώ στο σύστημά μας με τα 6 ζητούμενα, πήραμε μια τριάδα με ισοπαλίες, χωρίς όμως αντίκρυσμα μια και χάσαμε το στάνταρ που ήταν ο άσσος της απαράδεκτης Βέρντερ Βρέμης που κατόρθωσε και πέταξε 3 βαθμούς, χάνοντας στην έδρα της από τη Μπίλεφελντ των μηδενικών νικών σε 9 παιχνίδια πρωταθλήματος εκτός έδρας, μέχρι χθες.

Ελπίζω κάποιοι να επιλέξατε να παίξετε τα ζητούμενα χωρίς τα στάνταρ, εγώ πάντως την είχα την Βέρντερ στο δελτίο που έπαιξα.

Ακόμη χάσαμε άλλο ενα δελτίο από την Τβέντε, που ούτε αυτή κατόρθωσε να κερδίσει και μάλιστα καταμεσήμερο, νωρίς νωρίς.

Κατά τα λοιπά, επιβεβαιωθήκαμε τελικά για το Καμπιονάτο, καθώς είπαμε χθες....χαρακτηριστικά : "Στην Ιταλία είχαμε χθες το στραπάτσο της Γιουβέντους και δεν ξέρω αν αυτό ήταν κακός οιωνός για τα αποτελέσματα συνολικά της σημερινής αγωνιστικής, πάντως εγώ θα είμαι πολύ επιφυλακτικός......", μια πλην της Μίλαν και της Τζένοα, που παίχτηκαν από πολύ κόσμο ,τα υπόλοιπα αποτελέσματα ήταν ανάποδα, με χαρακτηριστικά παραδείγματα τη Ρόμα και ακόμη πιο χτυπητό την Ίντερ.

Συνολικά λοιπν δεν πέρασαν χθες, από στηρίγματα δυνατά της ημέρας, Τβέντε, Ρόμα, Ίντερ, Βέρντερ, Μπούρσασπορ, Φενέρμπαξε, Ατλέτικο Μαδρίτης, Λυών και Σέλτικ, ενώ δεν πήραν ουτε το Χ2 η Σεβίλλη και η Βιγιαρεάλ. Συνολικά δηλαδή 11 σημεία, που σίγουρα έστειλαν στον κουβά πολλά δελτία.

Σημεία που πέρασαν αλλά δεν ήταν όλα και από τα δημοφιλέστερα σε τζίρους της ημέρας, ήταν η Γκρόιτερ Φιρτ, η Αιντχόφεν, η Αλκμαάρ, η Καβάλα, ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός, η Μπαρτσελόνα, η Βαλένθια, η Χερέθ και η Πόρτο. Συνολικά 10 σημεία.

Άρα πέρασε το 50% περίπου των σημείων που είχαν επάνω τους τραβήξει χθες τζίρους και αναπόφευκτα, η επιστροφή προς τους παίκτες από τα κερδισμένα δελτία κυμάνθηκε σε μικρά ποσοστά.

Άρα πάλι καλά που βρήκαμε χθες μια τριάδα και μας πλήρωσε, ενώ με λίγη τύχη θα μπορύσαμε να έχουμε ακόμη 2 δελτία πληρωμένα.

Για τα σημερινά παιχνίδια, που έιναι 5 στον αριθμό και μαζί με το χθεσινο αναβληθέν της Μπολώνια με τη Φιορεντίνα, μας κάνουν 6 συνολικά, θα επανέλθω με εκτιμήσεις λίγο πριν τις 16.00 (GMT + 02.00).

Το μόνο που θέλω να σας τονίσω εδώ είναι ότι ο άσσος της Μπράντφορντ που αντιμετωπίζει στην έδρα της την Ντάρλινγκτον και που προσφέρεται από την Ελληνική Εταιρεία με απόδοση 1,60, στους ξένους μπουκ κυκλοφορεί αυτή την στισμή σε αποδόσεις γύρω στο 2,25.

Μέχρι να ξαναανεβάσω το νέο μου Post, να δούμε πως θα έχει διαμορφωθεί.

Καλό σας μεσημέρι!!

2 σχόλια:

Μαρία Έλενα είπε...

Ολυμπιακός για πάντα
Φιλακια ...

Ανώνυμος είπε...

na eylogate tin kali mera tou nikopolidi sas..kai ade kai tou galleti..allios tha feygate me polla goalakia stin tsepi sas..

eipame na ipostirizoume mia omada
alla as eimaste kai ligo antikeimenikoi kai dikaioi..
bas..
kai etsi paei ligo brosta to elliniko podosfairo..

elsa

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).