Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009

Χιονοπόλεμο ή κλωτσοσκουφι??


Καλημέρα σε όλους τους φίλους μας!!
Νέο κουπόνι στα χέρια μας, με πλούσιο πρόγραμμα, τουλάχιστον όταν αυτό ήταν στους υπολογιστές της Ελληνικής Εταιρείας και τυπωνόταν προκειμένου να μας διανεμηθεί, γιατί με τα μέχρι στιγμής δεδομένα έχουν αναβληθεί ήδη 12 παιχνίδια που ήταν προγραμματσιμένα να διεξαξθούν, σήμερα το βράδυ "due to severe weather conditions or bad weather or ground snow cover", αυτές τις αιτίες θα συναντήσετε σε διάφορα sites του εξωτερικού, σαν δικαιολογία για τις αποψινές αναβολές. Μέχρι το βράδυ είναι σίγουρα πως θα προκύψουν κι άλλες.
Από αυτά τα 12 παιχνίδια, τα 2 ειναι για τη Championship, τα 5 για την Division 1 και άλλα 5 για την Division 2 της Αγγλίας.
Βέβαια αναλύοντας τον τίτλο μας, "Χιονοπόλεμος ή κλωτσοσκούφι", όπως καταλαβαίνουμε εύκολα όλοι και εκεί που δεν θα έχουμε αναβολές, μόνο σωστό ποδόσφαιρο δεν θα μπορέσει να παιχτεί και η μπάλλα όπως συχνά συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, θα κάνει τα δικά της παιχνίδια, συνήθως σε βάρος όσων από εμάς έχουμε ποντάρει στο λογικό και φυσιολογικό αποτέλεσμα.
Αυτά για τον καιρό, που θα επικρατεί το προσεχές διήμερο, κυρίως στα Βρεττανικά γήπεδα. Κατά τα λοιπά, κυριαρχούν στο κουπόνι τα 2 μεγάλα ντέρμπι για το κύπελλο, ένα στην Τούμπα μεταξύ των 2 καλύτερων ομάδων φέτος του Πρωταθλήματος, τουλάχιστον σύμφωνα με τη βαθμολογική τους θέση, μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού και το δεύτερο στο Μέρσεϊσάιντ, μεταξύ της Έβερτον και της Λίβερπουλ, το τρίτο μέσα σε διάστημα λίγων ημερών. Αυτό θυμίζει λίγο την τριπλέτα των παιχνιδιών του ΠΑΟΚ με τον ΑΡΗ.
Με τα 2 μεγάλα αυτά παιχνίδια θα ασχοληθούμε αύριο εκτενέστερα, έχοντας και τις τελευταίες ειδήσεις των ομάδων, αν και από σήμερα γνωρίζουμε πως ο ΠΑΟΚ θα κατέβει στο παιχνίδι, έχοντας στη διάθεσή του όλο του το οπλοστάσιο, ενώ ο Ολυμπιακός θα ανέβει στο καμίνι της Τούμπας, με σίγουρο απόντα μέχρι στιγμής, τον παίκτη βαρόμετρο της φετινής ομάδας, τον Γκαλλέτι.
Για τα σημερινά παιχνίδια, θα ανεβάσω εκτιμήσεις το απόγευμα, λίγο πριν τις 17.00 (GMT +02.00), έχοντας και τα νεότερα για τυχόν παιχνίδια που θα αναβληθούν μέχρι εκείνη την ώρα.
Να έχετε ένα καλό μεσημέρι!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).