Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2009

Με κύπελλα και πολλά φαβορί η σημερινή μέρα!!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του μπλογκ!!

Με την κακοκαιρία να έχει υποχωρήσει σχεδόν σε όλη την Βρεττανία και μέχρι στιγμής να μην υπάρχει καμία αναβολή παιχνιδιού, ασφαλώς και γίνεται ευκολότερο το έργο μας, για τις επιλογές παιχνιδιών.

Κυριαρχούν βέβαια τα 2 ντέρμπι σε Τούμπα και Μέρσεϊσάιντ, μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού για το Ελληνικό Κύπελλο και μεταξύ της Έβερτον και της Λίβερπουλ στη ρεβάνς του 1-1, για το FA CUP, στην Αγγλία.

Μεταξύ αυτών των παιχνιδιών υπάρχουν τα υπόλοιπα παιχνίδια πρωταθλήματος από την Ολλανδία, παιχνίδια για το κύπελλο Λιμπερταδόρες και αγώνες κυπέλλου, από Ισπανία, Βέλγιο, Ιταλία, Τουρκία, Γαλλία και Πορτογαλία.

Φαινομενικά υπάρχουν πολλά φαβορί, αλλά και ομάδες που συνοδεύονται με μεγαλύτερες αποδόσεις και έχουν όλες τις προϋποθέσεις, να επαληθευτούν οι εκτιμήσεις για τελική επικράτησή τους, στο τέλος της βραδιάς.

Παίρνοντας τα παιχνίδια με τη σειρά που θα διεξαχθούν, έχουμε:

Στην Τουρκία η Άνκαρασπορ, έχοντας φέρει 1-1 εκτός έδρας με την Ντενιζλίσπορ , δεν καίγεται για τη νίκη με αντίπαλο τη Ντενιζλίσπορ, παρόλα αυτά όμως η φετινή Ντενιζλί πάει΄από το κακό στο χειρότερο. Εδώ βλέπω να έρχεται νωρίς νωρίς, απογευματιάτικα, ο άσσος.

Ο Παναθηναϊκός στα μέχρι τώρα παιχνίδια κυπέλλου, απέδρασε με νίκες και μεγάλα σκορ, από Καβάλα και Κομοτηνή. Για σήμερα δεν ξέρω αν θα φέρει μεγάλο σκορ, πάντως το διπλό φαίνεται λογικό.
Στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, χωρίς Μουσλίμοβιτς ο ΠΑΟΚ, αλλά και χωρίς Γκαλέτι, Ντιόγκο και Λέττο ο Ολυμπιακός. Βλέπω άσσο και under 2,5 goals και μαζί με μένα όλη η Ευρώπη, καθώς από χθες το πρωί υπάρχει μια καθοδική τάση στις αποδόσεις της νίκης του ΠΑΟΚ.

Στην Αγγλία τώρα άσσο για τη Μπλάκμπερν, άσσο για την Άστον Βίλα και εκατέρωθεν γκολ για το παιχνίδι της Νότιγχαμ με την Ντέρμπι. Στο μεγάλο παιχνίδι του Μέρσεϊσάιντ, βλέπω νίκη της Λίβερπουλ και under 2,5 goals.

Στην Πορτογαλία η Πόρτο κατεβαίνει με σχεδόν τρίτη ενδεκάδα, παντού πέφτει ο άσσος της Σπόρτινγκ, θα πάμε και μεις μαζί με αυτόν.

Στην Γαλλία η Νις μετά τις τελευταίες αποτυχίες σε πρωτάθλημα και κύπελλο, σίγουρα θα θέλει σήμερα να συνδυασει μια πρόκριση με καλή εμφάνισηγ σε βάρος της Βαν, διασκεδάζοντας τις εντυπώσεις.

Στην Ολλάνδία και το πρωτάθλημα της Erdevisie, άσσος για τη Τβέντε, goal/goal για τη Φέγιενορτ και Over 2,5 goals για την Αλκμαάρ.

Για το Κύπελλο Λιμπερταδόρες, άσσο για Πατσούκα και Εστουντιάντες και 1Χ για τη Ρεάλ Ποτόσι στο υψόμετρο των 4.000 μέτρων.

Πάμε να δούμε και τις προτάσεις μας.

1η πρόταση (Multi Bet) :


145. Πανσεραϊκός - Παναθηναϊκός : 2 (1,45) (ΝΟ)
146. Τβέντε - Μπρέντα : 1 (1,40) (ΟΚ)
161. Μπλάκμπερν - Σάντερλαντ : 1 (1,80) (NO)

Η απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 3,654 στη bwin.

2η πρόταση (Multi Bet): (PAID)

153. ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός : under 2,5 goals (1,40) (ΟΚ)

155. Λιρς - Ρασίνγκ Μαλίν : over 2,5 goals (1,52) (ΟΚ)
164. Έβερτoν - Λίβερπουλ : under 2,5 goals (1,60) (OK)
166. Εστουντιάντες - Σπόρτινγκ Κριστάλ : 1 (1,25)
(OK)

Η απόδοση του παραπάνω παρολί 4,256 είναι στη bwin.

3η πρόταση (Multi Bet):

152. Σπόρτινγκ Λισσαβώνας - Πόρτο : 1 (1,80) (ΟΚ)
153. ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός : 1 (2,45) (ΟΚ)
164. Έβερτoν - Λίβερπουλ : 2 (2,20) (NO)

Η απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 9.702 στη bwin.

4η πρόταση (Multi Bet) :

144. Νις - Βαν : 1 (1,45) (ΝΟ)
162. Σεβίλλη - Μπιλμπάο : goal/goal (1,75) (OK)
168. Πατσούκα - Ουνιβερσ. Ντε Τσίλε : 1 (1,50) (OK)
151. Φέγιενορτ - Σπάρτα Ρότερνταμ : goal/goal (1,65) (NO)

Η απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 6.280 στη bwin.

Καλό σας απόγευμα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).