Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2009

Μας δικάιωσαν τα χθεσινά αποτελέσματα!!!


Kαλημέρα σε όλους !!

Τα είπαμε χθες για το πρόγραμμα αυτού του Σαββατοκύριακου και για τις δυσκολίες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε και αυτό φάνηκε περίτρανα με το «Καλημέρα», την χθεσινή μέρα. Υπήρξαν σημεία τα οποία έμεινα ιδιαίτερα ικανοποιημένος που δεν τα ακούμπησα, όπως ο άσσος της Γκρόιτερ, άσχετα αν δεν ήρθε ούτε το goal/goal, ο άσσος της Σασσούολο, εδώ μάλιστα πήγαμε με την ισοπαλία και δικαιωθήκαμε, ο άσσος της Χόφενχάιμ που έπαιζε όλη η Ευρώπη, πήραμε το goal/goal, έστω και μικρό αλλά ήρθε εύκολα, το Χ2 του Στρασβούργου και το όβερ 2,5 goals της Σαν Πάουλι.

Δυστυχώ όμως δεν ήρθαν οι άσσοι της Βαν, της ανίκανης Ρεμς, που να πέσει στην Τρίτη κατηγορία την επονομαζόμενη National, να ησυχάσουμε όλοι μαζί, αλλά και ο άσσος της Μπάρι.

Ήρθε και το διπλό της Ουτρέχτης, αλλά δυστυχώς δεν ήρθαν οι ισοπαλίες στην Γαλλία,

Τα είπαμε από το μεσημέρι πως ήταν πολύ μα πολύ δύσκολα τα χθεσινά παιχνίδια και όταν κάπου μελετώντας διακρίνεις μέσα στην ομίχλη 2-3 σημεία, στα οποία βγάζεις κάποια άκρη, και δεν περνάει κανένα από αυτά, τότε αποδεικνύεται μια μέρα καταστροφική.

Ελπίζω τουλάχιστον να είχατε όλοι, όπως άλλωστε έκανα και εγώ, χαμηλό ποντάρισμα στα δελτία σας και το όλο παιχνίδι να ήταν ζέσταμα για το Σαββατοκύριακο.

Αυτά όσο αφορά για χθες. Τα παιχνίδια σήμερα και πάλι έχουν πάρα πολλές δυσκολίες. Όπου βλέπεις φαβορί, βάσει απόδοσης αλλά και φόρμας, μελετώντας βλέπεις ένα κάρο απουσίες και φεύγεις τρέχοντας. Θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε, όσα παιχνίδια βγαίνει άκρη και να δούμε το βράδυ τι «ψάρια θα έχουμε πιάσει».

Ας δούμε λοιπόν ανά πρωτάθλημα, τι έχουμε για σήμερα.

Στην Αγγλία δεν έχουμε Premier League, αλλά αγώνες για το FA CUP, ενώ οι μικρές κατηγορίες διεξάγονται κανονικά, τουλάχιστον βάσει προγράμματος και μέχρι αυτή τη στιγμή που γράφω αυτό το Post.

Όσον αφορά στο Κύπελλο λοιπόν άσσος για τη Γουέστ Χαμ, στο goal/goal η Μπλάκμπερν και στο Χ2 η Χαλ λόγω των πολλών απουσιών της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Στην Championship, άσσος για τη Μπρίστολ Σίτι και την Πρέστον στο over 2,5 goals, η Γουλβς και ισοπαλία στο Μπέρμιγγαμ, ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τη Νότιγχαμ.

Στην Division 1, η Λέστερ στο over 2,5 goals, άσσοι για Όλνταμ και Σκάνθορπ στο Χ2 η Τρανμίρ, μέσα στην έδρα της ντεφορμέ και γεμάτη απουσίες Σάουθεντ.

Στην Division 2, στο Χ2 η Ντάρλινγκτον, στο goal/goal η Μπράντφορντ, η Μπρέντφορντ και η Ντάγκεναμ (εδώ έχουμε και άσσο απέναντι στην απογοητευμένη ομάδα της Λούτον, που από του χρόνου θα τη βλέπουμε στα αλώνια της Conference) και τέλος διπλό για τη Ροτσντέιλ.

Στη Conference, διπλό για τη Στήβενέιτζ και άσσοι για Όξφορντ και Ρέξαμ.

Με την Σκωτία δεν θα ασχοληθώ σήμερα καθόλου, ήδη έχουν αναβληθεί όλα τα παιχνίδια της Τρίτης κατηγορίας (πλην του παιχνιδιού της Ιστ Στέρλινγκ με την Έλγκιν) και αναμένεται μέχρι το απόγευμα να αναβληθούν και άλλα, καθώς ο καιρός εκεί έχει μετατρέψει τα γήπεδα σε παγοδρόμια.

Στην Bundesliga τώρα το πρόγραμμα δίνει αρκετά φαβορί και μάλιστα σε καλές αποδόσεις. Εδώ έχουμε τον συνδυασμό οι ασθενέστερες και γηπεδούχες ομάδες να έχουν και προβλήματα απουσιών. Με αυτά τα δεδομένα βλέπω διπλό για τη Μπάγιερν, που μετά την χθεσινή ήττα της Χόφενχάιμ, έχει μοναδική ευκαρία να πλησιάσει την κορυφή, διπλό για την Στουτγκάρδη, στο Χ2 η Σάλκε και η Βόλφσμπουργκ (εδώ παίζει και το over 2,5 goals αλλά και το goal/goal), στο goal/goal η Βέρντερ Βρέμης και τέλος στον άσσο η Κολωνία. Τα αποτελέσματα εδώ θα είναι κριτήριο για την επιτυχία της σημερινής μέρας, καθώς εάν επαληθευτούν τα παραπάνω, θα έχουμε μια πρώτης τάξης ευκαιρία για καλά Ταμεία σήμερα.

Στην Β’ Ιταλίας ισοπαλία μεταξύ Αβελλίνο και Αλμπενιλόφε στο Χ2 η Μπρέσσια αλλά και στο goal/goal, στο Χ2 το Λιβόρνο και στον άσσο η Έμπολι.

Στην Segunda Division στην Ισπανία κρατάω τον άσσο της Σαραγόσσα και το διπλο της Κόρδοβα.

Στην Γαλλία, άσσος για τη Ρεν, άσσος για την Παρί Σαιντ Ζερμαίν με goal/goal, στο διπλό η Λιλ, στον άσσο και στο over 2,5 goals η Μπορντό, ισοπαλία και under 2,5 goals για τη Ναντ στην έδρα της Βαλενσιέν.

Στο Βέλγιο, για άλλο ένα Σαββατόβραδι βλέπω να γίνεται του κουτρούλη ο γάμος. Κρατάω το Χ2 και το goal/goal στο ματς της Μαλίν με τη Γάνδη και το goal/goal στο παιχνίδι της Γκέρμιναλ με την Σερκλ Μπρυζ.

Για τα παιχνίδια του Ελληνικού Πρωταθλήματος, άσσος για τον Πανιώνιο, στο no(goal/goal) ο Ολυμπιακός και στο διπλό ο ΠΑΟΚ, μαζί με under 2,5 goals.

Στην Primera Division, δεν μπορούμε εύκολα να κοντράρουμε την Μπαρτσελόνα, ούτε στην έδρα της Μπέτις μια που η γηπεδούχος έχει σημαντικότατες απουσίες. Διπλό και Over 2,5 goals εδώ. Άσσος για τη Λα Κορούνια και goal/goal για το παιχνίδι της Βαλένθια με την Μάλαγα.

Στην Ολλανδία, ισοπαλία και goal/goal στο ντέρμπι, ανάμεσα στην PSV Αιντχόφεν και την Αλκμαάρ, over 2,5 goals για την Τβέντε και στο Χ2 η Ρόντα, στην έδρα της γεμάτης ελλείψεις Μπρεντά.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια του σημερινού προγράμματος, κρατάμε το διπλό της Γαλατάσαράι, το διπλό της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, το goal/goal στο παιχνίδι της Μπόκα Τζούνιορς και τον πλούσιο άσσος της Άρσεναλ Σαραντί.
Ας δούμε τα δελτία - προτάσεις της ημέρας :

1η πρόταση (Multi Bet) :

225. Αννόβερο – Στουτγκάρδη : X2 (1,31) (OK)
230. Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ : X2 (1,23) (OK)
250. Σαόυθεντ – Τρανμίρ : X2 (1,43) (NO)
271. Όξφορντ – Μπάροου : 1 (1,50) (OK)

Η απόδοση του παραπάνω δελτίου είναι 3,456 στη bwin.

2η πρόταση Multi Bet) :

223. Αντάλιασπορ – Γαλατάσαράι : 2 (1,60) (NO)
227. Κολωνία – Καρλσρούη : 1 (1,85) (NO)
233. Γουέστ Χαμ – Μίντλεσμπρο : 1 (1,75) (NO)

Η απόδοση του παραπάνω δελτίου είναι 5,18 στη bwin.

3η πρόταση (Multi Bet) :

229. Χέρτα – Μπάγιερν Μονάχου : 2 (1,85) (NO)
248. Όλνταμ – Νορθάμπτον : 1 (1,65) (OK)
337. Λα Κορούνια – Οσασούνα : 1 (1,90) (NO)

Η απόδοση του παραπάνω δελτίου είναι στη 5,780 στη bwin.

4η πρόταση( System) :

225. Αννόβερο – Στουτγκάρδη : 2 (2,25) (NO)
228. Μπόχουμ – Σάλκε (Bunker) : X2 (1,23) (NO)
230. Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ : 2 (2,15) (OK)
250. Σάουθεντ – Τρανμίρ : 2 (2,60) (NO)
257. Μάκλσφιλντ – Ροτσντέιλ : 2 (1,90) (OK)
272. Ράσντεν & Ντάιαμοντ – Λούις (Bunker) : 1 (1,40) (POSTPONED)
282. Πίζα – Λιβόρνο : 2 (2,45) (NO)
325. Μπορντό – Γκρενόμπλ (Bunker) : 1 (1,30) (ΝΟ)
326. Οσέρ – Λιλ : 2 (2,30) (ΝΟ)

Ζητάμε τα 3 bunkers και 3άδες, 4άδες από τα ζητούμενα!!

5η πρόταση (Μονό αποδεκτό – Single bet) ):

257. Μάκλσφιλντ – Ροτσντέιλ : 2 (1,90) στη bwin. (OK)

6η πρόταση (goal/goal):

238. Μπέρνλι – Γουλβς : goal/goal (1,65) (NO)
260. Μπράντφορντ – Γουίκομ : goal/goal (1,75) (NO)
309. Γκέρμιναλ – Σεκλ Μπρυζ : goal/goal (1,55) (ΟΚ)
345. Βαλένθια – Μάλαγα : goal/goal (1,65) (OK)

Η απόδοση του παραπάνω δελτίου είναι 7,348 στη bwin.

Kαλή σας επιτυχία σε αυτά που τελικά θα επιλέξετε!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Nice To See ur Blog..
Even I don't now ur language.

http://rekomendasi-saham.blogspot.com

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).