Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009


Καλησπέρα σε όλους τους φίλους!!

Ένα σχετικά καλό τριήμερο ήταν αυτό που πέρασε, ειδικά η Τρίτη και η Πέμπτη, όπου τα αποτελέσματα ήταν περισσότερο προβλέψιμα και επαληθεύσιμα, σε σχέση με αυτά της Τετάρτης.

Ειδικά χθες, πέρασαν σημεία όπως τα 3 απογευματινά στην σειρά, Μέταλιστ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Αμβούργο, πέρασε το βράδυ η Σαιντ Ετιέν με τη δεύτερή της νίκη σε βάρος του Ολυμπιακού, ένα αποτέλεσμα αναμενόμενο και σε Value Bet απόδοση, που παίχθηκε και κερδίθηκε, από μεγάλο ποσοστό παικτών ανά την υφήλιο. Είχαμε βέβαια και το στραπάτσο των 2 Ισπανικών ομάδων χθες το βράδυ αργά, της Βαλένθια και της Λα Κορούνια, που ειδικά η δεύτερη έχασε πανηγυρικά από την Δανέζα με 1-6 τέρματα, συνολικά και στα 2 παιχνίδια.

Είχαμε και το άλλο απρόσμενο αποτέλεσμα της βραδιάς, την ισοπαλία στο Μιλάνο ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τη Βέρντερ που κατόρθωσε από 2-0 σε βάρος της να ισοφαρίσει σε 2-2 και να προκαλέσει έμφραγμα σε όσους είχαν προβλέψει ήττα της. Εμείς πα΄ντως αποφύγαμε τον άσσο που έτσι κι αλλιώς δεν παιζότανε σε απόδοση 1.50 και πήγαμε στο εκατέρωθεν γκολ.
Εντυπωσιακή ήταν επίσης η πρόκριση της Ζενίτ μέσα στην Στουτγκάρδη, αλλλά και οι ισοπαλίες προκρίσεις του Άγιαξ και της Μπράγκα.

Αυτά για τα χθεσινά, αλλά και του τριημέρου που μας πέρασε.

Κυκλοφόρησε από χθες το βράδυ το νέο κουπόνι με ένα ακόμη Πρωτάθλημα να προστίθεται μετά την χειμερινή διακοπή, αυτό της Δανίας.

Επανέναρξη έχουμε και σε άλλα Πρωταθλήματα, τα οποία βέβαια "σνομπάρονται", από την Εταιρεία που διαχειρίζεται το όλο σύστημα στοιχηματισμού στην Ελλάδα και τέτοια είναι της Πολωνίας, της Ουκρανίας, της Ρουμανίας αλλά και της Ουγγαρίας.

Για τα σημερινά παιχνίδια, βλέπω πολύ ομίχλη, ειδικά στα Γαλλικά τα οποία είναι γρίφος.

Ας τα πάρουμε όμως με την σειρά.

Στην Β' Γερμανίας, στο διπλό η Φράιμπουργκ, ισοπαλία με εκατέρωθεν γκολ στο ντέρμπι ανάμεσα σε Νυρεμβέργη και Μάιντζ και στο οver 2,5 goals στο Ροστόκ, ανάμεσα στη Χάνσα που ψάχνει απεγνωσμένα για το τρίποντο της νίκης και την παραπαίουσα Άλεν.

Στην Β΄Γαλλίας, όπως είπαμε όλα τα παιχνίδια είναι σήμερα αμφίρροπα. Θα ξεχώριζα τους άσσους της Μπαστιά (αν και έχει κάποιες απουσίες), μαζί με το Over 2,5 goals εδώ, της Κλερμόν με goal/goal εδώ και της Σεντάν. Ισοπαλία ανάμεσα σε Ντιζόν και Γκινγκαμπ, αλλά και στο παιχνίδι της Ρεμς με την Μετς και εδώ goal/goal και τέλος στο Χ2 η Ανζέ.

Στην Αυστρία, έχουμε κατακόρυφη άνοδο του διπλού της Αούστρια, καθώς από 1,70 χθες βράδυ σε όλες τις εταιρείες του εξωτερικού αυτή την στιγμή παίζεται σε τιμές γύρω στο 2.00. Over 2,5 goals εδώ και τίποτε άλλο.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με ένα παιχνίδι εκτός Ελληνικού κουπονιού, που είναι για το Ρουμανικό Πρωταθλημα, ανάμεσα στην Στεάουα και το Βασλούι, όπου χθες βράδυ ο άσσος ήταν στο 1.50 και αυτή την στιγμή βρίσκεται στο 1.80.

Στην Τουρκία, άσσος για την Μπεσίκτας που απέχοντας 6 βαθμούς από την κορυφή πρέπει πάσει θυσία να πάρει το τρίποντο για να συνεχίζει να ελπίζει σε τίτλο.

Στην Ολλανδία, έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι ανάμεσα σε Αϊντχόφεν και Χέρενφεν. Με νέο προπονητή εδώ και 2 εβδομάδες η PSV είναι άλλη ομάδα, έχει σύμμαχο και την παράδοση και αν θέλει να συνεχίσει να ελπίζει σε έξοδο στο Champions League, πρέπει να μην χάνει βαθμούς, ειδικά στην έδρα της. Άσσος και Over 2,5 goals, εδώ.

Στο παιχνίδι της Β' Ιταλίας, που είναι τοπικό ντέρμπι της Τοσκάνης, να σας πω πως η παράδοση λέει πως ποτέ δεν κερδίζει φιλοξενούμενος στα μεταξύ τους παιχνίδια. Αυτο σε συνδυασμό με τα απογοητευτικά αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών για την Έμπολι, μας οδηγούν στον άσσο.

Στα άλλα παιχνίδια στην ισοπαλία με εκατέρωθεν γκολ ανάμεσα σε Ντονκάστερ και Ντέρμπι, goal/goal για το παιχνίδι ανάμεσα στην Κολωνία με την Μπίλεφελντ και άσσος για την Μπενφίκα με τη Λεϊσόες.

Από την Αργεντινή, κρατάμε μόνο το Under 2,5 goals, στο παιχνίδι της Μπάνφιλντ με τη Ροζάριο.

Ας δούμε και τις προτάσεις της ημέρας.

1η πρόταση (Multi Bet):

200. Βέχεν - Φράιμπουργκ : 2 (2.00) (ΟΚ)
206. Μπαστιά - Μπουλόν : 1 (2.00) (NO)
218. Αϊντχόφεν - Xέρενφεν : 1 (1.61) (NO)

Η απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 6.44 στη Βet365.

2η πρόταση (Multi Bet):

202. Χάνσα Ροστόκ - Άλεν : over 2,5 goals (1.61) (ΝΟ)
211. Μαλίν - Γκενκ : goal/goal (1.57) (OK)
216. Κολωνία - Μπίλεφελντ : goal/goal (1.83) (OK)

Η απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 4.626 στη Bet365.

3η πρόταση (System):

201. Νυρεμβέργη - Μάιντζ : X (3.30) (ΟΚ)
203. Μπεσίκτας - Μπουγιούκσεχίρ (Βunker): 1 (1.36) (ΟΚ)
208. Ντιζόν - Γκινγκάμπ : X (2.87) (NO)
211. Mαλίν Γκενκ : X (3.40) (NO)
209. Σατορού - Τουρ : X (3.10) (OK)
212. Βαν - Στρασβούργο : X (2.90) (OK)
216. Ντονκάστερ - Ντέρμπι : X (3.30) (NO)
220. Μπενφίκα - Λεϊσόες (Bunker): 1 (1.57) (NO)
Zητάμε τις 3άδες και τετράδες από τα 6 ζητούμενα.

Καλό σας απόγευμα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).