Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009

Kυριακή με ντέρμπι σε ΟΑΚΑ και Άνφιλντ!!!


Kαλημέρα σε όλους!!

Σε ρηχά νερά κινηθήκαμε χθες, καθώς πέραν από κάποιες φωτοβολίδες στις οποίες ήμασταν μέσα, όπως η ισοπαλία στο παιχνίδι της Άρσεναλ με τη Γουέστ Χαμ και οι μη ήττες της Σίβασπορ και της Τραμπζονσπορ στην Τουρκία, στα υπόλοιπα δυστυχώς παιχνίδια, έγινε του κουτρούλη ο γάμος για δεύτερο σερί Σάββατο.

Όταν ομάδες όπως η Άστον Βίλα, η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, η Γιουβέντους, οι οποίες αποτελούσαν κομβικά μας στηρίγματα χθες, κατορθώνουν να μη μας δικαιώσουν μοιραία το αποτέλεσμα της ημέρας είναι αρνητικό. Και είναι κρίμα γιατί επαληθεύτηκαν πολλά άλλα σημεία από αυτά που επιλέξαμε να δέσουν το κυρίως κείμενο της ημέρας, στις προτάσεις όμως, δεν επιλέξαμε να τα βάλουμε.

Αυτά για χθες. Σήμερα μια νέα μέρα έχουμε μπροστά μας, με πλούσιο και πάλι πρόγραμμα, με 2 πολύ σημαντικά ντέρμπυ, ένα για το Ελληνικό Πρωτάθλημα μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού και ένα στην Premiership μεταξύ της Λίβερπουλ και της Τσέλσι.

Και φυσικά δεν είναι μόνο αυτά, καθώς υπάρχει πληθώρα επιλογών αρκεί να κάνουμε σωστές επιλογές και να επιλέξουμε τη σωστή χημεία στα δελτία μας.

Πάμε να τα δούμε τώρα όλα αυτά αναλυτικά.

Ξεκινάμε από την Τουρκία όπου χθες είχαμε το απόλυτο στις εκτιμήσεις μας με 3 στι3 επαληθεύσεις και αφού μας πάει, θα συνεχίσουμε και σήμερα με αυτό. Παντού πέφτει ο άσσος της Άνκαραγκούτσου, μια ομάδα που δεν την έχω ξαναγγίξει στις επιλογές μου, αλλά σήμερα θα την έχω από κοντά.
Over 2,5 goals στο παιχνίδι της Μπούρσασπορ με την αδύναμη Χάτστεπε και άσσος για τη Φενέρμπαξε, αν θέλει να είναι από κοντά στο κόλπο της κατάκτησης του τίτλου, μετά τα χθεσινά θετικά αποτελέσματα των άλλων συνεδιεκδικητών του τίτλου.
Στην Ολλανδία, η μέχρι πριν λίγο καιρό κραταιά και ακλόνητη στις επαληθεύσεις PSV Αιντχόφεν, καλείται με νέο προπονητή σήμερα να πάρει το διπλό στην έδρα της Ντε Γκράαφτσαπ. Η απόσταση των 15 βαθμών από την κορυφή είναι πάρα πολλοί, μόνος στόχος πλέον η έξοδος στην Ευρώπη αλλά και το γόητρο. Από τα υπόλοιπα παιχνίδια θα κρατήσω τον άσσο της Τβέντε και τον άσσο της Ναϊμέγκεν, εδώ από κοντά και το goal/goal.

Στην Ιταλία είχαμε χθες το στραπάτσο της Γιουβέντους και δεν ξέρω αν αυτό ήταν κακός οιωνός για τα αποτελέσματα συνολικά της σημερινής αγωνιστικής, πάντως εγώ θα είμαι πολύ επιφυλακτικός. Θα κρατήσω από σημεία, το διπλό της Ρόμα, που όταν παίζει ο Τότι είναι άλλη ομάδα και το διπλό της Μίλαν. Στα υπόλοιπα παιχνίδια θα επιλέξω εκατέρωθεν γκολ στα ματς της Αταλάντα, της Τζένοα και της Σαμπντόρια.

Στην Premiership, ισοπαλία με goal/goal στο Νιούκαστλ και ισοπαλία με under 2,5 goals στο ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Τσέλσι.

Στα δικά μας τώρα και όσο αφορά στην Super League και στο μεγάλο ντέρμπι της ημέρας, βάσει φόρμας ο Ολυμπιακός δεν χάνει και βλέπω λίγα γκολ μια και σε όλα τα παιχνίδια του εκτός έδρας ο Ολυμπιακός έχει δείξει σφιχτή και πειθαρχημένη αμυντική λειτουργία. Άρα Χ2 το παιχνίδι και under 2,5 goals, Στα υπόλοιπα παιχνίδια, άσσος για την Ξάνθη και under 2,5 goals και άσσος για τον ΠΑΟΚ με under 2,5 goals επίσης.

Στην B’ Eθνική της χώρας μας, ισοπαλία για τον Ιωνικό, ενώ το διπλό της Καβάλας που προσφέρεται στο 1,45 στο εγχώριο κουπόνι, έξω έχει κατρακυλήσει στο 1,30. Δεν ξέρω αν αξίζει σε τέτοιες τιμές να ποντάρουμε την Καβάλα, η Καλαμαριά σίγουρα τα έχει παρατήσει, αλλά να σας θυμίσω ότι στο παιχνίδι του πρώτου γύρου η Καλαμαριά είχε νικήσει στην Καβάλα με 0-1.

Στην Ισπανία βλέπω άσσο την Οσασούνα με την Μαγιόρκα, άσσο στην Ατλέτικο και over 2,5 goals, Χ2 για τη Βιγιαρεάλ και over 2,5 goals και τέλος εκατέρωθεν γκολ στο παιχνίδι της Σεβίλλης με την Σπόρτινγκ Χιχόν.
Στην Segunda Division, άσσος για τη Χερέθ.

Στην Πορτογαλία διπλό για την Πόρτο, ισοπαλία και άντερ 2,5 goals στο παιχνίδι της Νασιονάλ με τη Λεϊσόες.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, στο Χ2 η Μαρσέιγ, ισοπαλία και εκατέρωθεν γκολ στο Μπορντώ, εκατέρωθεν γκολ και στο παιχνίδι της Λυών, over 2,5 goals η Βέρντερ και over 2,5 goals η Σέλτικ.

Πάμε να δούμε και τις προτάσεις μας σε δελτία :

1η πρόταση (Multi Bet) :

261. Ντε Γκράαφτσπαπ – PSV Αιντχόφεν : 2 (1,50) (OK)
267. Ρετζίνα – Ρόμα : 2 (1,60)
(NO)
278. Σοσό – Μαρσέιγ : X2 (1,25) (NO)
299. Μπελενένσες – Πόρτο : 2 (1,55) (OK)

Η απόδοση του παραπάνω δελτίου είναι 4.65 στη bwin.

2η πρόταση (Multi Bet) : (PAID)

260. Ναϊμέγκεν – Φέγιενορτ : 1 (2,15) (OK)
271. Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός : 2 (1,45) (OK)
302. Λάτσιο – Μίλαν : 2 (2,00) (OK)

Η απόδοση του παραπάνω δελτίου είναι 6,235 στη bwin.


3η πρόταση (Multi Bet) :

242. Τβέντε – Ουτρέχτη : 1 (1,45) (NO)
279. Βέρντερ Βρέμης – Μπίλεφελντ : over 2,5 goals (1,45) (OK)
296. Ξάνθη – Αστέρας Τρίπολης : under 2,5 goals (1,45) (OK)
295. ΑΕΚ – Ολυμπιακός : under 2,5 goals (1,55) (OK)

Η απόδοση του παραπάνω δελτίου είναι στη 4,725 στη bwin.

4η πρόταση( σύστημα) :

253. Αγροτκός Αστέρας Ιωνικός : X (2,85) (NO)
259. Νιούκαστλ – Σάντερλαντ : X (3,20) (OK)
276. Λίβερπουλ – Τσέλσι : X (3,15) (NO)
277. Μπορντό – Λιλ : X (3,10) (OK)
279. Βέρντερ Βρέμης – Μπίλεφελντ (Bunker) : 1 (1,35) (NO)
293. Νασιονάλ – Λεϊσόες : X (3,15) (OK)
295. ΑΕΚ – Ολυμπιακός : X (3,00) (NO)
302. Λάτσιο – Μίλαν (Bunker ) : X2 (1,22) (OK)

Ζητάμε τα 2 bunkers και 3άδες, 4άδες από τα ζητούμενα!!

5η πρόταση (Μονό αποδεκτό – Single bet ): (PAID)

302. Λάτσιο – Μίλαν : 2 (2,00) στη bwin. (OK)

6η πρόταση (Multi Bet) :

260. Ναϊμέγκεν – Φέγιενορτ : goal/goal (1,50) (NO)
270. Ινβερνές – Σέλτικ : over 2,5 goals (1,57) (NO)
281. Ατλέτικο Μαδρίτης – Βαγιαδολίδ : goal/goal (1,60) (OK)
294. Σαρλερουά – Γάνδη : goal/goal (1,55) (OK)

Η απόδοση του παραπάνω δελτίου είναι 5,840 στη bwin.

Kαλή σας επιτυχία σε αυτά που τελικά θα επιλέξετε!!!

2 σχόλια:

Μαρία Έλενα είπε...

Είμαστε πια πρωταθλητές
Καλό μήνα.
Δεν σου πέτυχε το Χ.
Μη το ξαναπαίξεις για την ομαδάρα μου.
Φιλάκια ...

Μαρία Έλενα είπε...

Και στην Τούμπα και παντού πρωταθλητές και κυπελούχοι θα είμαστε.
Φιλάκια ...

Υ.Σ. Πες μου και την γνώμη σου για το ποιήμα.

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).