Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

Mε δυσκολίες το σημερινό πρόγραμμα!!


Καλημέρα!!

Ξεκινώντας από τα χθεσινά, αυτό που έχω να πω είναι πως συνειδητά έριξα το βάρος και επέλεξα παιχνίδια από την μεσημεριανή ζώνη και τα παιχνίδια από τα χωριά της Αγγλίας και της Σκωτίας, βάζοντάς τα κατά 80% περίπου και στα δελτία προτάσεις. Ο λόγος είναι προφανής και φυσικά το ότι όλες οι μεγάλες ομάδες έχουν παιχνίδια μεσοβδόμαδα, είτε την προηγούμενη εβδομάδα στο UEFA CUP, είτε την ερχόμενη εβδομάδα για το Champions League. Έτσι ειδικά με τις 3 Ιταλικές ομάδες, ούτε καν ασχολήθηκα και δυστυχώς πέρασαν και οι 3, το ίδιο και τον ΠΑΟΚ αλλά και τον Παναθηναϊκό που οι αποδόσεις δεν ήταν ανάλογες με τη δυναμικότητα των αντιπάλων τους.

Επιλέξαμε λοιπόν ομάδες, που πραγματικά είχαν ανάγκη τους βαθμούς και οι αντίπαλοί τους δεν ήταν κάτι το τόσο σπουδαίο, άσχετα αν είχαν μικρή απόδοση, όπως την Μπάγιερ και την Άρσεναλ, οι οποίες απογοήτευσαν και ενώ τις συνδυάσαμε με την Γιανγκ Μπόις και την Βιγιαρεάλ που αυτές πέρασαν σχετικά άνετα, μας στέρησαν ένα Ταμείο. Χάσαμε άλλο ένα δελτίο εξαιτίας της Άλμπιον Ρόβερς στις μικρές κατηγορίες της Σκωτίας, ενώ χάσαμε και άλλο ένα στο δελτίο με τα εκατέρωθεν γκολ από την Όλντερσοτ που δεν κατάφερε να πετύχει ένα γκολ.

Βλέποντας και από το χρώμα του κειμένου που είναι κατακόκκινο στην απογευματινή ζώνη, αυτό που έχουμε ένα πούμε είναι πως ήταν τραγωδία τα πρωταθλήματα που γινόντουσαν εκείνες τις ώρες, ενώ αργότερα και όσο βράδιαζε, η κατάσταση βελτιωνόταν και ειδικά στο Βέλγιο και στην Ολλανδία, είχαμε σχεδόν το απόλυτο, ενώ στην Γαλλία εκτός από τη Λυών και το Σούπερ απόδοσης διπλό της Οσέρ που τα προβλέψαμε, θέλαμε 1-2 ακόμη σημεία όπως της Παρί και της Λοριάν για να πάμε καλύτερα. Στην Ισπανία πήραμε τα 3 Over 2,5 goals και τους 2 από τους 3 άσσους, αλλά τον άσσο της Μπάρτσα έτσι κι αλλιώς κανείς δεν τον έπαιξε χθες, οπότε δεν έγινε και κάτι το ιδιαίτερο στοιχηματικά που έχασε.

Πήγαμε επίσης καλά με τα 2 μεταμεσονύκτια παιχνίδια σε Μεξικό και Αργεντινή, αλλά δυστυχώς και αυτά δεν ήταν σε καμιά από τις προτάσεις μας.

Η ουσία είναι ότι μείναμε μακριά από τα Ταμεία χθες και δυστυχώς αυτό είναι που μετράει και άς έχουμε 90% επιτυχία στο κείμενο με τις εκτιμήσεις μας.

Αυτά για τα χθεσινά. Πάμε να δούμε τι έχουμε για σήμερα, παίρνοντας τα παιχνίδια με τη σειρά έναρξής τους,

Στην Τουρκία, υπάρχει μεγάλη κινητικότητα με το διπλό της Άνκαρασπορ και όπως έχει αποδειχθεί τις τελευταίες αγωνιστικές όταν ένα σημείο φορτώνεται και κατρακυλά η απόδοσή του (αυτή τη στιγμή είναι κοντά στο 2,00), συνήθως επαληθεύεται. Λογικός και ο άσσος της Σίβασπορ, μαζί με το over 2,5 goals, όσο λογικός ήταν χθες και ο άσσος της Τραμπζοσμπορ και το διπλό της Φενέρμπαξέ που ποτέ δεν ήρθαν.

Στην Ολλανδία, στο διπλό και στο goal/goal η Τβέντε, στο διπλό η Φέγιενορτ και στο Over 2,5 goals ο Άγιαξ.

Στην Ελλάδα, άσσος για τον Πανσεραϊκό, με πολύ καλή παράδοση απέναντι σε έναν αναιμικό εκτός έδρας Λεβαδειακό. Ισοπαλία και under 2,5 goals, για τα 2 παιχνίδια του Αστέρα Τρίπολης με την ΑΕΚ και της Λάρισας με τον Άρη.
Τον Ολυμπιακό,
όπου υπάρχει ένα μούδιασμα, στο ποντάρισμα του διπλού, μια και και κυκλοφορούν αποδόσεις ακόμη και στο 1,70 έξω, θα πω ότι προκειμένου να γλυκάνει τους οπαδούς του και να χρυσώσει το χάπι από το στραπάτσο της Πέμπτης, παρότι δεν έχει ανάγκη τους βαθμούς, εγώ τον βλέπω να περνάει πανηγυρικά από την έδρα του Εργοτέλη.

Στην Β’ Εθνική, το διπλό της Καβάλας έχω παίζεται ακόμη και στο 1,25, στο ελληνικό κουπόνι δεν υπάρχει και καλά κάνει γιατί αν και θα έρθει δεν είναι να το ακουμπάμε. Κάποτε θα σκάσει το κανόνι και θα τρέχουμε, όλοι μαζί. Από τα υπόλοιπα παιχνίδια μόνο τον άσσο της Αναγέννησης Καρδίτσας, που και αυτός έχει πάρει μεγάλη κατρακύλα από το πρωί.

Στην Γερμανία, όπου έχουμε το ντέρμπι, ανάμεσα στη Λεβερκούζεν και το Αμβούργο, θα πάω με τον άσσο και over 2,5 goals, γιατί το Αμβούργο εκτός του ότι πριν 3 μέρες έπαιξε με τη Ναϊμέγκεν στην Ολλανδία, εκτός έδρας έχει χάσει από πολύ χαμηλότερης δυναμικότητας αντιπάλους και σήμερα αντιμετωπίζει μια ξεκούραστη Μπάγιερ, που αν κερδίσει θα πλησιάσει στην κορυφή.

Στην Μικρή Μπουντεσλίγκα, άσσος και Over 2,5 goals για τη Νυρεμβέργη, στον άσσο η Άλεν, στο over 2,5 goals και στο διπλό για τη Γκρόιτερ Φιρτ, στο goal/goal για το παιχνίδι της Ντούισμπουργκ με το Μόναχο 1860.

Στην Ιταλία, η Ιντερ κέρδισε χθες, η Γιουβέντους το ίδιο, άρα η Μίλαν αν και πάιζει με πια πολύ φορμαρισμένη ομάδα, οφείλει να κερδίσει και αυτή, έστω και χωρίς τον Κακά. Στα άλλα παιχνίδια, στο Χ2 για τη Ρετζίνα, στο διπλό η Ουντινέζε, στο Χ2 η Αταλάντα, σην ισοπαλία η Λάτσιο, ισοπαλία και goal/goal για το παιχνίδι ανάμεσα σε Νάπολι και Τζένοα.

Στην Σκωτία μετά τη χθεσινή νίκη της Ρέιντζερς, επιβεβλημένη η νίκη στην έδρα της Μάδεργουελ, για την Σέλτικ.

Στην Premiership, άσσος για τη Λίβερπουλ και στο Χ2 με goal/goal για την Έβερτον.

Στην Ελβετία, διπλό και Over 2,5 goals για την Ζυρίχη και άσσος για την Γκρασχόπερς.

Στην Γαλλία, άσσος για τη Μαρσέιγ, ισοπαλία για τη Σαιντ Ετιέν με goal/goal, ενώ θέλει προσοχή ο άσσος της Λιλ, μια και οι Μονεγάσκοι, έχουν εκπληκτική παράδοση στην έδρα της σημερινού τους αντιπάλου.

Στην Ισπανία, ισοπαλία με goal/goal για την Βαγιαδολίδ με την Μάλαγα, στο Χ2 η Σανταντέρ, ισοπαλία για την Οσασούνα με τη Νουμάνθια, άσσος για τη Χετάφε και στο Χ2 με goal/goal για την Βαλένθια, όπου έχει εξαιρετική παράδοση στο Ριαθόρ.

Στην Segunda Division, άσσος για τη Λεβάντε και ισοπαλία για τη Σοσιεδάδ με τη Χέρκουλες.

Στην Πορτογαλία, στο διπλό η Νασιονάλ και η Μπράγκα, στον άσσο η Γκιμαράες.

Στο Βέλγιο, έχουμε 2 πολύ σημαντικά παιχνίδια, όπου στο πρώτο ανάμεσα στη Βέστερλο και την Μπρυζ δεν βλέπω διπλό και στο δεύτερο, ανάμεσα στην Άντερλεχτ και την Σταντάρ Λιέγης, δεν βλέπω με ποιον τρόπο θα ξεφύγει από την ισοπαλία..

Στην Αργεντινή, στο 1Χ με goal/goal για τη Λανούς, στον άσσο η Ρίβερ Πλέιτ και στην ισοπαλία η Σαν Λορέντζο στην έδρα της Εστουντιάντες.

Σε λίγο θα επανέλθω με τα δελτία – προτάσεις της ημέρας.

2 σχόλια:

sunbeam636 είπε...

ena kouponaki gia poli xrima:
1) x2 frankfurt
2) over 2,5 ajax
3) 1 panseraikos (isos kai sto akribes 1-0...gia mono apodekto)
4) g/g aekara

apodosi = 8.81 stin betsson

2oeg

Pasqual είπε...

Σωστός!!!

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).