Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009

Nέο κουπόνι, αλλά με πολύ ύπουλο πρόγραμμα!!



Καλημέρα σε όλους τους φίλους του μπλογκ!!

Νέο κουπόνι στα χέρια μας από χθες το βράδυ, αλλά με μια πρώτη ματιά κρίνεται πολύ ύπουλο έως άκρως επικίνδυνο. Ούτε λίγο ούτε πολύ, 4 είναι οι σημαντικότεροι παράγοντες που συντελούν σε αυτό.

Πρώτον, τα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων την εβδομάδα που μας πέρασε με πολλούς διεθνείς που εκτός από τα παιχνίδια που έδωσαν με τις Εθνικές τους ομάδες, χρειάστηκε πολλοί από αυτούς να κάνουν διηπειρωτικά ταξίδια.

Δεύτερον, τα παιχνίδια του Uefa την άλλη εβδομάδα, αλλά και του Copa Libertadores και πολλές ομάδες, ειδικά στην Αργεντινή θα προφυλλάξουν παίκτες, κάνοντας πολλές αλλαγές στη σύνθεσή τους.

Τρίτον, υπάρχουν δύσκολα ζευγαρώματα, στα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ενώ στην Αγγλία για άλλη μια φορά Σαββατοκύριακο, κυριαρχούν οι αγώνες για το FA Cup.

Tέταρτος και τελευταίος λόγος, ο συνεχιζόμενος άσχημος καιρός, σε όλη σχεδόν την Ευρωπαϊκή ήπειρο.

Αυτά ως πρόλογο για την ώρα.

Για τα σημερινά παιχνίδια θα επανέλθω με νέο post γύρω στις 17.00 (GMT +02.00), όπου θα έχουμε εκτιμήσεις αλλά και δελτία προβλέψεις.

Σε κάθε περίπτωση όμως να είμαστε προσεκτικοί αυτό το Σαββατοκύριακο.

Μέχρι τότε να έχετε ένα καλό μεσημέρι Παρασκευής!!!

1 σχόλιο:

Gun GunGunawan είπε...

hi nice to meet you i like this blog and great posting.

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).