Κυριακή 1 Μαρτίου 2009

Με το ντέρμπι να κλέβει τις ματιές όλων μας!!!


Για σήμερα υπάρχουν πολλές επιλογές, με σημαντικά παχνίδια, το σημαντικότερο από αυτών γίνεται εντός συνόρων με τα ντέρμπι στο Φάληρο, ανάμεσα σον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Σε άσχημο φεγγάρι οι Ερυθρόλευκοι, τη συγκεκριμένη στιγμή δεν μπορούν να κερδίσουν τον Παναθηναϊκό και κινδυνεύουν με την τέταρτη συνεχόμενη ήττα τους.
Ας δούμε όμως όλα τα παιχνίδια με την σειρά, αρχίζοντας σήμερα από τα δικά μας.

Στην Ελλάδα και στη Super League, o Παναθηναϊκός αυτή την στιγμή δεν χάνει από τον Ολυμπιακό, στο Χ2 το παιχνίδι και στο under 2,5 goals. Στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος είναι αδιάφορος βαθμολογικά και έχει και παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αστέρα μεσοβδόμαδα. Είναι δυνατός στην έδρα του, έχοντας στα 6 τελευταία παιχνίδια, 5 νίκες και μια ισοπαλία, αλλά δε νομίζω να συνεχιστεί αυτό και σήμερα. Στην ισοπαλία το παιχνίδι με ελαφρύ προβάδισμα στο διπλό και under 2,5 goals. Στην Λειβαδιά, από όπου πέρασαν μόνο ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ φέτος, ο Ηρακλής θα έχει δύσκολη αποστολή, αλλά με τις απουσίες του Λεβαδειακού, πάμε για ισοπαλία. Στην Κομοτηνή, ίσως έχουμε την ισχυρότερη ισοπαλία της ημέρας ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον Αστέρα Τρίπολης. Under 2,5 goals και εδώ.

Στην Τουρκία, στο over 2,5 goals, για την Ανκαραγκούτσου με την Χάτσετεπε, στο διπλό η Τραμπζοσπορ, που δεν την παίρνει για δευτερη σερί γκέλα και στο διπλό η Γαλατάσαράι, που μετά το στραπάτσο της περασμένης αγωνιστικής, ήρθε η πρόκριση σε βάρος της Μπορντό, που σε συνδυασμό με τον Κορκμάζ στον πάγκο της πλέον, θα προχωρήσει σε μια εκτός έδρας νίκη, σε βάρος της Κόνιασπορ.

Στην Ολλανδία, ο Άγιαξ μετά την πρόκριση στο Uefa σε βάρος της Φιορεντίνα, παέι με καλή ψυχολογία στην Ουτρέχτη, στο Χ2 και στο over 2,5 goals εδώ. Over 2,5 goals και νίκη για την Τβέντε και στο διπλό η Ναϊμέγκεν.

Στην Ιταλία, στο Χ2 για το Κιέβο, στην έδρα της Αταλάντα, ισοπαλία για την Φιορεντίνα, άσσος για την Ουντινέζε, άσσος για το Παλέρμο, την Κάλλιαρι και για την Ίντερ στο ντέρμπι με την Ρόμα.

Στην Γερμανία, άσσος με goal/goal για το Αμβούργο, στην ισοπαλία με over 2,5 goals η Βέρντερ με την Μπάγιερ, στο Χ2 η Στουτγκάρδη. Στη Β’ Γερμανίας, άσσος για την Άουγκσμπουργκ, ισοπαλία για την Καιζερσλάουτερν με τη Γκρόιτερ Φιρτ στο εκατέρωθεν γκολ για το Μόναχο 1860 με την Σαιντ Πάουλι και την Ομπερχάουζεν με την Φρανκφούρτη.

Στην Γαλλία, άσσος για Mπορντό και Παρί Σαιντ Ζερμαίν και στο διπλό η Μαρσέιγ.

Στην Ελβετία, Over 2,5 goals για την Ζυρίχη και στο διπλό με goal/goal για την Βασιλεία.

Στα παιχνίδια της Premıershıp, άσσος με over 2,5 goals για την Άστον Βίλα, άσσος για την Μπόλτον, στην ισοπαλία η Χαλ με την Μπλάκμπερν.

Στη SAS Ligaen της Δανίας, που επαναρχίζει μετά την χειμερινή διακοπή, η Άαλμποργκ έδειξε τα δόντια της, με την επιβλητική πρόκριση επί της Λα Κορούνια. Στο διπλό στην έδρα της Χόρσενς και στον άσσο με over 2,5 goals για την Οντένσε.

Στην Ισπανία, στο Χ2 η Χετάφε με goal/goal, στον άσσο η Μάλαγα, στο Χ2 η Οσασούνα, στο goal/goal η Μαγιόρκα, στο διπλό η Μπαρτσελόνα, στο Χ2 η Βιγιαρεάλ με over 2,5 goals και στο goal/goal η Βαλένθια με την Βαγιαδολίδ.

Στην Segunda Division, διπλό για την Λεβάντε και άσσος για την Τενερίφη.

Στην Πορτογαλία, άσσος για την Μαρίτιμο.

Στην Αργεντινή, άσσος για την Άρσεναλ Σαραντί, άσσος για την Σαν Λορέντζο στο ντέρμπι με την Ρίβερ Πλέιτ και στο goal/goal η Μπόκα Τζούνιορς με την Ουρακάν.

Στο Βέλγιο, άσσος για την Σταντάρ Λιέγης, ισοπαλία για την Γάνδη με την Λόκερεν.

Σε λίγο θα επανέλθω με τα δελτία - προτάσεις της ημέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).