Δευτέρα 2 Μαρτίου 2009

Ένα υπέροχο τριήμερο, μετά από πολύ καιρό!!!


Καλή σας ημέρα και καλή Σαρακοστή!!


Πολύ καλά εξελίχθηκε το τριήμερο που μόλις μας άφησε με αποκορύφωμα την χθεσινή ημέρα, όπου πέρασε το σύνολο σχεδόν των φαβορί, που πονταρίστηκαν από το μεγαλύτερο ποσοστό των παικτών του στοιχήματος.


Υπήρχαν μερικά αποτελέσματα ανάποδα βέβαια, που ίσως να στοίχησαν σε Ταμεία, όπως η Άστον Βίλα, που κατόρθωσε ενώ ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0, να δεχθεί την ισοφάριση με την λήξη του παιχνιδιού σε 2-2, το Αμβούργο που έχασε πανηγυρικά με 1-3 από την Βόλφσμπουργκ, η Μίλαν που δεν κατόρθωσε να πάρει ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας στη Γένοβα, χάνοντας με 2-1, η Μπαρτσελόνα που ενώ ήταν μπροστά στο σκορ με 0-2 και 2-3, κατάφερε να χάσει στο τέλος με 4-3 από την Ατλέτικο Μαδρίτης, η Καβάλα που για άλλη μια Κυριακή έφερε το ίδιο σκορ 2-2 αυτή την φορά στην έδρα της, αλλά νάναι καλά αυτή που την κυνηγούν στη βαθμολογία και έτσι η διαφορά δεν ψαλιδίστηκε , η Μαλαγα, η Ίντερ και η Λυών.


Από σημεία που πέρασαν και πήραν πάνω τους μεγάλο ποντάρισμα, ήταν ο Άγιαξ, η Βασιλεία, η Γαλατάσαράι, η Άαλμποργκ, η Παρί, η Μπορντό, η Ουντινέζε, η Λεβάντε, η Τενερίφη, η Μπόκα και η Μαρίτιμο.


Όσον αφορά το Ελληνικό Πρωτάθλημα, επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις μας που ήθελαν τον Παναθηναϊκό να μην χάνει, αλλά και το χαμηλό σκορ, η ισοπαλία της ημέρας στην Κομοτηνή παρέα επίσης με το χαμηλό σκορ το Χ2 του ΠΑΟΚ ενώ τέλος δικαιωθήκαμε με το μη ποντάρισμα του ΟΦΗ στο παιχνίδι του με τον Πανσεραϊκό.


Καλά μέχρι τώρα μας πάει η Αργεντινή και ειδικά κάποιες ομάδες, όπως η Άρσεναλ Σαραντί, η Σαν Λορέντζο και η Λανούς που και χθες μας δικαίωσαν στις προβλέψεις μας.


Γενικά για όλο το τριήμερο εμείς από εδώ πήγαμε καλά στα μεγάλα σημεία και τις ισοπαλίες, πέρασαν τα 3 συστήματα με ισοπαλίες που προτείναμε, ενώ στα μικρά παρολί χθες είχαμε 4 δελτία χαμένα από ένα παιχνίδι στο καθένα και πολλά περισσότερα σε όλη την διάρκεια του τριημέρου.


Για σήμερα, έχουμε καταρχήν τα «κούλουμα» και τίποτε περισσότερο. Να πάμε να πετάξουμε τον χαρταετό, να φάμε τις λαγάνες μας και τα Σαρακοστιανά μας, να πιούμε τα ούζα μας και όταν το απόγευμα γυρίσουμε όλοι με το καλό και έχουμε όρεξη να ασχοληθούμε και με τα 7 παιχνίδια που μας προσφέρει για επιδόρπιο το Ελληνικό κουπόνι του Σαββατοκύριακου.


Εκτός Ελληνικού κουπονιού, υπάρχουν μερικά ακόμη παιχνίδια όπως στην Ουκρανία η Σαχτιόρ του Ντόνετσκ, στην Τσεχία η Μλάντα Μπολέσλαβ, στην Β’ Ελβετίας η Σαιντ Γκάλλεν που υποδέχεται σε παιχνίδι ντέρμπι την Υβερντόν, ένα παιχνίδι ντέρμπι για την Β’ Τουρκίας ανάμεσα στην Μανίσασπορ και την Κασίμπασα και τέλος 3-4 φιλικά παιχνίδια ομάδων προετοιμασίας, από την Σκανδιναυία.


Αυτά προς το παρόν.


Το απογευματάκι θα επανέλθω με νέο post, γύρω στις 17.30 (GMT +02.00).


Μέχρι τότε να περάσετε καλά και να έχετε μια όμορφη Καθαρή Δευτέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).